Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με επιτυχία η εκδήλωση των Πανθήρων

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία των Πανθήρων, η οποία διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας (12/06) στον διάδρομο της Θύρας 2-3...

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία των Πανθήρων, η οποία διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας (12/06) στον διάδρομο της Θύρας 2-3.

Πολύς κόσμος έδωσε το "παρών", με την μουσική να παίζει ασταμάτητα και βέβαια τα συνθήματα για τον Πανιώνιο να έχουν την τιμητική τους.

Διαβάστε την σχετική ανάρτηση των Πανθήρων:

Τι να γράψεις όταν έχει τελειώσει η πρώτη συναυλία που έχεις διοργανώσει και ο κόσμος ήταν τρείς φορές παραπάνω από αυτό που περίμενες και δέκα φορές πιο κ@υλωμένος και παθιασμένος απ’ αυτό που ανέμενες.

Τι να γράψεις όταν ΌΛΟΙ οι καλλιτέχνες έδωσαν το 110%, όχι γιατί έπρεπε αλλά γιατί γούσταραν και απογείωσαν τη φάση με τις μουσικές και από το πάθος τους που ξεχείλιζε!

Τι να γράψεις για τον συγκινητικό “ Άλλο άνθρωπο”, για τους ανθρώπους της φιλοζωικής, για εκείνους από τη “Σχεδία”, για τα παιδιά από τον Ερυθρό Σταυρό που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τι να γράψεις γι’ αυτή τη μαγική βραδιά που όλοι οι τεχνικοί, οι ηχολήπτες και τα παιδιά που κουβάλησαν, έτρεξαν, μόχθησαν έφεραν σε πέρας αυτό το φανταστικό αποτέλεσμα!

Τι να γράψεις, όταν έχεις εισπράξει ένα τόσο ζεστό χαμόγελο από την Κατερίνα, την Μαρίνα και τον Δημήτρη που παρέλαβαν τις τιμητικές διακρίσεις.

Τι να πεις για τον Ηρακλή από "7th Sense" που τη μια μέρα χτύπαγε ασταμάτητα τα tattoo με τον ιδρώτα να τρέχει ποτάμι από το μέτωπό του και την άλλη μέρα έκανε dj set για να ριμάρει ο Φάνης τα κομμάτια του!

Τι άλλο να πεις, εκτός από ένα τεράστιο ευχαριστώ!

Τι άλλο να πεις εκτός από το ότι έχουμε ήδη στο μυαλό μας την 2η “Καψούρα & Αλητεία” 2018, που θα ξεκινήσουμε να τη σχεδιάζουμε από τώρα!

Ήσασταν όλοι Καψούρηδες και Αλήτες! Ήσασταν όλοι Πάνθηρες!

Panthers Club 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια