Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Έχουμε κλείσει στόπερ, κοντά ο Μασούντ»

Για το ξεκίνημα της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας,το θέμα Μασούντ και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια μίλησε ...

Για το ξεκίνημα της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας,το θέμα Μασούντ και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια μίλησε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Αναλυτικά όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Σπορ fm":

Για την έναρξη της προετοιμασίας του Πανιωνίου στο Καρπενήσι:

 «Δεν είμαστε αρκετοί, αλλά ήταν επιλογή μας. Μετά τη φυγή κάποιων παιδιών του βασικού κορμού της περσινής ομάδας, που πήραν μεταγραφή, αποφασίσουμε να κάνουμε προσεκτικές κινήσεις. Φέτος, θα καθυστερήσουν λίγο οι μεταγραφές, καθώς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για όλη τη χρονιά, όχι μόνο για το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Έτσι θα κάνουμε ό, τι καλύτερο, με το να έρθουν ποδοσφαιριστές που θα τους έχουμε όλη τη χρονιά».

Για το αν βοήθησε αυτόν το διάστημα που έβλεπε την ομάδα απέξω: 

«Σίγουρα, αισθάνομαι ότι έχω στα χέρια μου μια ομάδα που γνωρίζω καλά. Όχι μόνο από τα παιχνίδια των πλέι οφ, αλλά και από αυτά που έδωσαν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Είχαμε κάνει ανάλυση ως αντίπαλοι, αλλά και από παιχνίδια που είχα παρακολουθήσει, τα οποία ήταν αρκετά για να έχω σαφή άποψη για το ρόστερ».


Για την διαφορά που έχει η προετοιμασία ενόψει Ευρώπης:

«Στο χρόνο προετοιμασίας και στο ότι θα πρέπει να έχεις την προσοχή σου σε αυτά τα παιχνίδια. Από την τελευταία φορά του Πανιωνίου στην Ευρώπη, έχουν περάσει εννιά χρόνια. Δεν είναι όπως όταν ήμουν στον Ατρόμητο, που είχε πιο πρόσφατα την ευρωπαϊκή εμπειρία. Συνεπώς, θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά, να πάρουμε την πρόκριση στο συγκεκριμένο προκριματικό. Είναι πιο σημαντικό για τον Πανιώνιο, γιατί λείπει αρκετά χρόνια. Όλοι το περιμένουν».

Για τις μεταγραφές: 

«Έχουμε κλείσει και στόπερ, αλλά πάντα οι μεταγραφές στην επίθεση είναι οι πιο δύσκολες, για αυτό είναι και οι πιο χρονοβόρες. Ο Μασούντ είναι πολύ κοντά στο να ανανεώσει. Είναι ηγέτης, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και αποδυτήρια. Πρόκειται για εξαιρετικό χαρακτήρα. Χρειαζόμαστε έναν τέτοιο παίκτη και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τον έχουμε μαζί μας. Έπαιξε αργά το τελευταίο του παιχνίδι με την εθνική και χρειαζόταν άδεια, όπως και ο Λάμπρου με την Εθνική Ελπίδων. Τους περιμένουμε εδώ».

Για την περίπτωση του Χατζισαφι και, γενικότερα, την ιρανική αγορά: 

« Κινούμαστε για αυτόν, μακάρι να έχουμε αίσιο τέλος. Γενικά είναι μια εξαιρετική αγορά. Το Ιράν δεν το ήξερα σαν αγορά. Στην Ελλάδα, νομίζω, τους μάθαμε όλοι από τον Μασούντ και τον Ανσαριφάρντ. Παρακολουθώντας και αγώνες του πρωταθλήματος, είναι πολύ αξιόλογη αγορά. Οι παίκτες αυτοί μπορούν να σταθούν στην Ελλάδα επάξια, κάνουν ποδοσφαιρικά τη διαφορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια