Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Θα τον αγαπήσουν οι οπαδοί του Πανιωνίου»

Ο διευθυντής της ιρανικής ιστοσελίδας persianleague.com, Πεζμάν Ραχμπάρ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον -εκτός απροόπτου- νέο ποδοσ...

Ο διευθυντής της ιρανικής ιστοσελίδας persianleague.com, Πεζμάν Ραχμπάρ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον -εκτός απροόπτου- νέο ποδοσφαιριστή του Ιστορικού Εχσάν Χατζισάφι.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα "gazzetta" ο Ιρανός δημοσιογράφος, χαρακτηρίζει τον Χατζισάφι ως έναν από τους καλύτερους Ιρανούς ποδοσφαιριστές της τελευταίας δεκαετίας καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως οι οπαδοί του Πανιωνίου θα τον αγαπήσουν!

Αναλυτικά οσα είπε:

«Πρόκειται για έναν από τους πιο παραγωγικούς ποδοσφαιριστές της εθνικής Ιράν. Είναι αριστερόποδαρος. Ξεκίνησε να παίζει ως αριστερός οπισθοφύλακας, όμως ο Κάρλος Κεϊρόζ τον χρησιμοποιούσε στη εθνική Ιράν ως αριστερό εξτρέμ, αλλά και επιτελικό μέσο.

Είναι ένας από τους καλύτερους Ιρανούς ποδοσφαιριστές της τελευταίας δεκαετίας. Έχει περάσει σχεδόν όλη την καριέρα του στην ίδια ομάδα, την Σεπαχάν με εξαίρεση μια σεζόν όπου μεταπήδησε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην Φρανκφούρτη. Επέστρεψε όμως πέρυσι στη Σεπαχάν.

Τον θέλουν όλες οι κορυφαίες ομάδες του Ιράν, όπως είναι η πρωταθλήτρια Περσέπολις, όμως ο Χατζισάφι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο. Θεωρεί την ελληνική ομάδα ως το κατάλληλο βήμα για να πάει αργότερα πιο ψηλά κάτι που συνέβη και στην περίπτωση του Ανσαριφάρντ.

Στο Ιράν θεωρούμε πως έχει κάνει καλύτερη
καριέρα τόσο σε σύγκριση με τον Ανσαριφάρντ, όσο και με τον Μασούντ. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και άψογος επαγγελματίας, ο οποίος έχει την ευκαιρία να δείξει στον Πανιώνιο μέχρι που μπορεί να φτάσει. Όπως προανέφερε πρόκειται για έναν από τους καλύτερους Ιρανούς παίκτες της τελευταίας δεκαετίας.

Ίσως να μην φαίνεται τόσο πολύ όσο οι Ανσαριφάρντ και Μασούντ γιατί δεν παίζει τόσο μπροστά για να τελειώνει τις φάσεις. Είναι ποδοσφαιριστής όμως με μεγάλη ποιότητα και οι οπαδοί του Πανιωνίου θεωρώ πως θα τον αγαπήσουν». 

Δεν υπάρχουν σχόλια