Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σενάρια από Ιράν για δύο παίκτες

Η αγορά του Ιράν έχει αποδειχθεί... λίρα εκατό για τον Πανιώνιο. Τα τελευταία δύο χρόνια οι κυανέρυθροι έφεραν στην Πλατεία τους Καρί...

Η αγορά του Ιράν έχει αποδειχθεί... λίρα εκατό για τον Πανιώνιο.

Τα τελευταία δύο χρόνια οι κυανέρυθροι έφεραν στην Πλατεία τους Καρίμ, Μασούντ, οι οποίοι βοήθησαν σημαντικά τους κυανέρυθρους αγωνιστικά. Ο πρώτος έφερε και λεφτά στα ταμεία με την πώληση του στον Ολυμπιακό, ενώ ο δεύτερος είναι πολύ πιθανό να είναι και τη νέα σεζόν παίκτης του Ιστορικού.

Συμφωνα με δημοσιεύματα από το Ιράν οι άνθρωποι του Πανιωνίου εξετάζουν την περίπτωση δύο παικτών από την χώρα, για την τωρινή μεταγραφική περίοδο.

Όπως αναφέρουν λοιπόν τα εν λόγω δημοσιεύματα, αυτοί οι δύο παίκτες είναι οι Εχσάν Χατζισαφί και Χαμέντ Λακ.

Ο πρώτος είναι 27 ετών, αριστερός χαφ-εξτρεμ και στην καριέρα του μετρά 82 συμμετοχές και 6 γκολ με την φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε  στην Σεπαχάν (29/6), ενώ στο παρελθόν μεταξύ άλλων έπαιξε στην Γερμανία με την φανέλα της Φρανκφούρτης (27/2).

Ο δεύτερος είναι ο συνομήλικός του, τερματοφύλακας της Σάιπα, υψους 1.94, ενώ δεν έχει αγωνιστεί μακριά από την χώρα του. Ο Λακ είναι μια φορά διεθνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια