Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Από νωρίς στα... βάσανα!

Ο Ιστορικός τη φετινή σεζόν φοράει ξανά το ευρωπαϊκό του κουστούμι, καθώς θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Europa League. Κάτι που σ...

Ο Ιστορικός τη φετινή σεζόν φοράει ξανά το ευρωπαϊκό του κουστούμι, καθώς θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Europa League.

Κάτι που σημαίνει πως η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει πολύ νωρίς, αφού οι υποχρεώσεις είναι πολλές και στις 13 Ιουλίου ο Πανιώνιος θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι, στα πλαίσια του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League.

Tην Πέμπτη (15/06), λοιπόν, οι κυανέρυθροι θα έχουν την πρώτη τους συγκέντρωση για τη νέα σεζόν, όπως ενημέρωσε και επίσημα η ΠΑΕ.

Διαβάστε αναλυτικά την ενημέρωση της διοίκησης του Πανιωνίου:

"Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της περιόδου 2017-18 ξεκίνησε για τους «κυανέρυθρους». Μια χρονιά που βρίσκει τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ να προετοιμάζετε και για την συμμετοχή του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το ξεκίνημα υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Μιχάλη Γρηγορίου, έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη το πρωί. Συγκεκριμένα, ένα γκρουπ παικτών θα υποβληθεί σε εργομετρικές εξετάσεις, ενώ οι υπόλοιποι θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις.

Για την Παρασκευή τα δύο γκρουπ θα ακολουθήσουν το αντίστροφο πρόγραμμα.

Τέλος, την Δευτέρα έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση της ομάδας για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια