Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα εισιτήρια για το φιλικό με Ολυμπιακό

Την Τετάρτη (28/06) θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για την εντός έδρας φιλική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (02/07). Ο αγώνας θ...

Την Τετάρτη (28/06) θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για την εντός έδρας φιλική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (02/07).

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, θα ξεκινήσει στις 20:00 και τα έσοδα ως γνωστών θα πάνε στην οικογένεια του μικρού Βαγγέλη Ελευθεριάδη προκειμένου να καλυφθεί το κόστος της θεραπείας του στην Αμερική.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η προπώληση των εισιτηρίων για την φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου, θα ξεκινήσει την Τετάρτη 28 Ιουνίου.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή, η προπώληση θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (Αδραμυτίου 36 και Κων. Παλαιολόγου 24) από τις 10:00 έως και τις 18:00.

Το Σάββατο η προπώληση θα γίνεται από τα εκδοτήρια του Αγίου Ανδρέα από τις 10:00 έως και τις 18:00, ενώ την Κυριακή (ημέρα του αγώνα), η πώληση θα γίνεται από τα εκδοτήρια του Αγίου Ανδρέα από τις 10:00 μέχρι και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται πως με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, τα έσοδα της αναμέτρησης θα διατεθούν στην οικογένεια του Βαγγέλη Ελευθεριάδη, προκειμένου να καλυφθεί το κόστος της θεραπείας του στις ΗΠΑ, καθώς και το κόστος διαμονής της οικογένειάς του εκεί.

Για το λόγο αυτό, η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ".


Δεν υπάρχουν σχόλια