Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Στον Πανιώνιο ο Κότνικ»

Η διοίκηση της Τσέλιε ανακοίνωσε πως ο Ιστορικός απέκτησε τον 26χρονο τερματοφύλακα. Το όνομα του εκλεκτού για την θέση "1" ...

Η διοίκηση της Τσέλιε ανακοίνωσε πως ο Ιστορικός απέκτησε τον 26χρονο τερματοφύλακα.

Το όνομα του εκλεκτού για την θέση "1" είναι αυτό του Μάτιτς Κότνικ. Ο Σλοβένος γκολκίπερ όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νέα Σμύρνη.

Αυτό ανακοίνωσε την Κυριακή (11/6) η ομάδα του, Τσέλιε, η οποία ενημέρωσε πως δύο ποδοσφαιριστές της αποχωρούν από την ομάδα για άλλες πολιτείες με των έναν εξ αυτών να γίνεται κάτοικος Πλατείας.

«Ανακοινώνουμε πως δύο μέλη της Τσέλιε, οι Μάτιτς Κότνικ και Τίλεν Κλέμεντσιτς, αποτελούν παρελθόν από την κιτρινομπλέ οικογένεια. Ο τερματοφύλακας Μάτιτς Κότνικ πηγαίνει στην Ελλάδα και ο αμυντικός Τίλεν Κλέμεντσιτς στην Ντόμζαλε», αναφέρει χαρακτηριστικά και στη συνέχεια προσθέτει ότι «το νέο περιβάλλον του Μάτιτς θα είναι στην Ελλάδα με τη φανέλα του Πανιωνίου».

Ποιος είναι ο Κότνικ

Πρόκειται για τον 26χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος τα τελευταία έξι χρόνια έπαιζε στην Τσέλιε.

Ο Σλοβένος είχε φέτος 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο, ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε και... ευρωπαϊκές παραστάσεις, έχοντας παίξει έξι παιχνίδια για Europa League.

Να σημειωθεί πάντως πως το πιθανότερο είναι να αποκτηθεί και ένας ακόμα τερματοφύλακας από τον Πανιώνιο, με το θέμα του Διούδη -όπως ήδη έχουμε αναφέρει- να μην έχει κλείσει οριστικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια