Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Όχι του Ταρεμί στην Περσέπολις...»

Η περίπτωση του Μεχντί Ταρεμί από την πρώτη στιγμή ήταν δύσκολη για τον Πανιώνιο, όμως σε καμία περίπτωση δεν έχει "κλείσει" ορ...

Η περίπτωση του Μεχντί Ταρεμί από την πρώτη στιγμή ήταν δύσκολη για τον Πανιώνιο, όμως σε καμία περίπτωση δεν έχει "κλείσει" οριστικά το θέμα!

Μάλιστα μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ενδέχεται τα δεδομένα να αλλάξουν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναφέρουν οι Ιρανοί, ο 24χρονος επιθετικός αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης της Περσέπολις, με το τωρινό του συμβόλαιο να εκπνέει στο τέλος του χρόνου με την ομάδα του Ιράν. Αυτό σημαίνει πως πλέον η Περσέπολις, εφόσον δεν ανανεώσει τελικά ο παίκτης, θα "καίγεται" να τον πουλήσει, ώστε να μην τον χάσει "τσάμπα" τον Ιανουάριο (ως ελεύθερο).

Ετσι, ως έναν βαθμό, αλλάζουν τα δεδομένα, με αρκετές ομάδες βέβαια -εκτός του Πανιωνίου- να τον έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο.

Βέβαια στον Πανιώνιο ποντάρουν στις καλές σχέσεις που έχουν με τον μάνατζερ του, αλλά και στους Μασούντ, Χατζισαφί, οι οποίοι είναι συμπατριώτες του και θα αποτελέσουν σίγουρα ένα δέλεαρ παραπάνω για τον Ταρεμί, ώστε να δει με καλό μάτι το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Ιστορικό.

Όπως και να έχει, το επόμενο χρονικό διάστημα θα φανεί αν τελικά ισχύουν όσα αναφέρουν οι Ιρανοί για την άρνηση του παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στην Περσέπολις και σαφώς θα ξεκαθαρίσει η περίπτωση του 24χρονο φορ για τον Ιστορικό...

Δεν υπάρχουν σχόλια