Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ο Πανιώνιος όπως τον έχουν ονειρευτεί οι οπαδοί του»

Ο πρώτην... αρτίστας του Πανιωνίου, Μίλινκο Πάντιτς, μίλησε στο match program της αναμέτρησης του Πανιωνίου με την ΑΕΚ και αναφέρθηκε στ...

Ο πρώτην... αρτίστας του Πανιωνίου, Μίλινκο Πάντιτς, μίλησε στο match program της αναμέτρησης του Πανιωνίου με την ΑΕΚ και αναφέρθηκε στην αγάπη του για τον Ιστορικό και όχι μόνο.

Αρχικά αναφερόμενος στην φετινή πορεία της ομάδας είπε: 
«Εχω παρακολουθήσει την φετινή πορεία του Πανιώνιου. Έχω δει την δουλειά που έχει κάνει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και έχω διαπιστώσει ότι πραγματικά ο Πανιώνιος έχει μια δεμένη ομάδα, που μπορεί να παίρνει μεγάλα αποτελέσματα. Η φετινή πορεία είναι καταπληκτική και ουσιαστικά ο Πανιώνιος είναι η μεγάλη ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Μακάρι να μπορέσει να κάνει και κάτι παραπάνω στα playoffs προκειμένου να έχουν και περισσότερο καιρό οι παίκτες να ξεκουραστούν πριν από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη νέα περίοδο», είπε αρχικά ο «Σόλε».

Όσον αφορά την ευρωπαϊκή έξοδο του Ιστορικού ανέφερε:
«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι ο Πανιώνιος επιστρέφει στα ευρωπαϊκά γήπεδα και θα έχει την δυνατότητα να παίξει και πάλι κόντρα σε καλές ομάδες. Ο Πανιώνιος μπορεί να μην έχει συχνά την δυνατότητα αυτή, όμως είναι μια ομάδα γνωστή στην Ευρώπη και συγκεντρώνει τα βλέμματα επάνω του, καθώς μόνο θετικά στοιχεία έχει να προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι και πάλι θα είναι αυτός που πρέπει και θα καταφέρει το καλύτερο δυνατόν. Εγώ προσωπικά είμαι χαρούμενος και ελπίζω να μπορέσει η ομάδα να φτάσει όσο το δυνατόν πιο μακριά».

Ο Μίλινκο Πάντιτς ξετύλιξε και το κουβάρι των αναμνήσεων για τα χρόνια που πέρασε στη Νέα Σμύρνη.
«Τις καλύτερες αναμνήσεις τις έχω από την πρώτη μου θητεία όταν είχα πρωτοέρθει στην Ελλάδα. Τότε πραγματικά ο κόσμος με είχε αγκαλιάσει και είχα νιώσει μοναδικός. Πετύχαμε κάποιες καλές νίκες και πραγματικά είχαμε δείξει ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Εκείνη την εποχή πάντως, οι διαφορές ήταν ιδιαίτερα μεγάλες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ και εμείς δεν ήμασταν και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Πάντως ο κόσμος μας έδειχνε την αγάπη του και είναι ιδιαίτερα σημαντικό που μαθαίνω σήμερα ότι έχει αρχίσει να επιστρέφει στο γήπεδο και να στηρίζει την ομάδα. Επίσης έχει κάνει καταπληκτική δουλειά η τωρινή διοίκηση του Πανιώνιου σε όλα τα επίπεδα και είμαι σίγουρος ότι σύντομα, ο Πανιώνιος θα είναι ακριβώς αυτός που έχουν ονειρευτεί οι οπαδοί του»

Δεν υπάρχουν σχόλια