Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Μεταγραφή ουσίας για τον Πανιώνιο»

Ο Εχσάν Χατζισαφί αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες και ο βοηθός του Κάρλος Κεϊρός στην Εθνική Ιράν, Οσεάντο Ντα Κρουζ, μίλησε σ...

Ο Εχσάν Χατζισαφί αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες και ο βοηθός του Κάρλος Κεϊρός στην Εθνική Ιράν, Οσεάντο Ντα Κρουζ, μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα  για το επικείμενο όκτημα του Πανιωνίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Οσεάντο Ντα Κρουζ, μίλησε στο Sport24.gr για τον Χατζισαφί, ο οποίος θα φορέσει τα "κυανέρυθρα". Ο Πορτογάλος μόνο θετικά σχόλια έκανε για τον παίκτη του στο Ιράν, λέγοντας ότι θα αποτελέσει μεταγραφή ουσίας για τους "κυανέρυθρους".

Ο Ντα Κρουζ είπε: "Ο Χατζισαφί είναι ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής. Μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, αλλά έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και ως αριστερό μπακ, αλλά και εξτρέμ.

Διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση με το αριστερό πόδι που χρησιμοποιεί, είναι σκληρός στο παιχνίδι του, αλλά το πιο δυνατό του σημείο είναι άλλο. Είναι εξαιρετικός στις στατικές φάσεις. Θα είναι μεταγραφή ουσίας για τον Πανιώνιο".

Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένονται στην Αθήνα οι Χατζισαφί και Μασούντ .

Δεν υπάρχουν σχόλια