Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πετυχημένη η παρουσία του Ιστορικού στα Πανελλήνια Μίτινγκ Στίβου

Πετυχημένη η παρουσία του Ιστορικού στα Πανελλήνια Μίτινγκ Στίβου. Του Σπύρου Καλαματιανού Με μεγάλη επιτυχία παρά τις απεργίες και τι...

Πετυχημένη η παρουσία του Ιστορικού στα Πανελλήνια Μίτινγκ Στίβου.

Του Σπύρου Καλαματιανού

Με μεγάλη επιτυχία παρά τις απεργίες και τις περίεργες καιρικές συνθήκες διεξήχθησαν τα ετήσια Πανελλίνια Μίτνγκ. Οι λάτρεις του στίβου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ωραίους αγώνες και να θαυμάσουν αθλητές που έχουν μέλλον.

Σίγουρα μερικοί εξ΄αυτών είναι μερικοί δικοί μας αθλητές, αξίζει να σημειωθεί ότι είχαμε πολύ πετυχημένη παρουσία και λόγο των περίεργων συνθηκών που ανέφερα πιο πάνω πολλοί αθλητές δεν κατάφεραν να έχουν κοντά τους προπονητές τους (κυρίως στα Χανιά).

Στα Χανιά στις 20/5 στο γήπεδο ΕΣ ΧΑΝΙΩΝ ΕΛΕΝΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ο ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ στο Άλμα επί Κοντώ πέταξε στα 5.25 και μας χάρησε την 1η θέση. Ενώ η ΒΕΝΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ στα 100Μ στην Ά σειρά τερμάτησε 3η με επίδοση 11.98. Ενώ η ΜΑΡΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ με επίδοση 5,75 κατέλαβε την 8η θέση στο Άλμα εις Μήκος.

Στις 27/5 στην πανέμορφη συμπρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη στο γήπεδο "Κώστας Σπανίδης", η ΝΑΞΑΚΗ ΝΙΚΗ στην σφυροβολία νεανίδων με επίδοση 52,92 κατέλαβε με μεγάλη επιτυχία την 1η θέση.

Την ίδια ημερομηνία ακριβώς (27/5) έγιναν τα Παπαφλέσσεια στο γήπεδο της Καλαμάτας, εκτός της Χριστίνας Κωστή (που αναφερθήκαμε εκτενέστερα σε άλλο ρεπορτάζ μας), μεγάλη διάκριση πήρε η ΒΕΝΙΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ στα 100Μ στην Β΄τελική σειρά αφού βγήκε 1η με επίδοση 12.09. Επίσης στα 400Μ την 1η θέση κατέλαβε η ΤΣΙΩΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ με επίδοση 57.75 αφήνοντας αρκετά πίσω της τις υπόλοιπες δύο συναθλήτριες της. Στα 100Μ ανδρών ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στην Β΄τελική σειρά κατέλαβε την 3η θέση με επίδοση 10.89.

Για ακόμα μια φορά αποδείξαμε ότι ο ιστορικός σύλλογος δινει δυναμικά το παρών στα αθλήματα του στίβου…και να είστε σίγουροι συνεχίζει δυνατά…

Δεν υπάρχουν σχόλια