Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ο καλύτερος τερματοφύλακας στο σλοβένικο πρωτάθλημα»

Ο Σλοβένος αθλητικός δημοσιογράφος Αντρέι Μίλκοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνιού, Μάτιτς Κότνικ...

Ο Σλοβένος αθλητικός δημοσιογράφος Αντρέι Μίλκοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνιού, Μάτιτς Κότνικ.

Αρχικά ο Μίλκοβιτς, μιλώντας στην ιστοσελίδα "gazzetta"στάθηκε στον χαρακτήρα του 27χρονου τερματοφύλακα. «Είναι αυτό που λέμε καλό παιδί. Ήσυχος και ήρεμος εκτός γηπέδου. Αν ρωτήσει κανείς τους συμπαίκτες του θα μιλήσει για ένα παιδί το καλύτερο για παρέα, λες κι έχει κρύο αίμα».

Για το τι τερματοφύλακας είναι αφού δεν υπάρχει εικόνα του στο ευρύ κοινό δήλωσε: «Αυτή την ηρεμία την μεταφέρει και στον αγωνιστικό χώρο. Πολύ καλός στην επικοινωνία με την άμυνά του, γρήγορος με την μπάλα στα πόδια ενώ έχει τρομερή έξοδο ενώ είναι χαρακτηριστικό του οι καλές τοποθετήσεις. Για μένα προσωπικά είναι με διαφορά ο καλύτερος τερματοφύλακας που αγωνιζόταν στο σλοβενικό πρωτάθλημα».

Σε ερώτηση γιατί όμως δεν έκανε το μεγάλο βήμα προς κάποιες από τις μεγάλες ομάδες της Σλοβενίας και προτίμησε να μείνει στην Τσέλιε τόνισε: «Προτεραιότητά του ήταν να παίξει και όχι να βρεθεί στον πάγκο. Μία από τις μεγάλες ομάδες της χώρας, η Μάριμπορ, είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του με στόχο να τον κάνει στο μέλλον τον βασικό της πορτιέρο αφού έψαχνε τον αντικαταστάτη του τερματοφύλακα της ο οποίος ήταν η σημαία της και είχε φτάσει 40 ετών. Τελικά απέκτησε έναν άλλον ελπιδοφόρο Σλοβένο και από το αποτέλεσμα δικαιώθηκε ο Κότνικ, γιατί αυτός που αποκτήθηκε ακόμα δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί. Ο ίδιος προτίμησε την αγωνιστική του παρουσία και δικαιώθηκε αφού με τις εμφανίσεις του κλήθηκε και στην εθνική Ανδρών. Και ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι με Χαντάνοβιτς και Όμπλακ δεν μπορείς να παίξεις, εδώ ο ένας από τους δύο μένει στον πάγκο».

Το σίγουρο είναι ότι ο Πανιώνιος έκανε έξυπνη επιλογή, κάτι που βρίσκει σύμφωνο τον Αντρέι Μίλκοβιτς. «Το να παίρνεις έναν τερματοφύλακα με διαρκή αγωνιστική παρουσία στην ομάδα του, με ελάχιστο αντίτιμο και θεωρείται ο καλύτερος στην χώρα του, τότε ναι νομίζω ότι είναι έξυπνη κίνηση, ακόμα και αν δεν βγει που δεν θεωρώ ότι δεν θα βγει, γιατί ο ίδιος ήταν αποφασισμένος να κάνει το επόμενη βήμα στην καριέρα του εκτός Σλοβενίας. Και είναι έξυπνη η επιλογή του Πανιωνίου αν σκεφτεί κανείς ότι είναι μια ομάδα που αναδεικνύει και πουλάει ποδοσφαιριστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια