Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ενημέρωση των Πανθήρων για την εκδήλωση τους

Ανακοίνωση - ενημέρωση των Πανθήρων για την αξιέπαινη εκδήλωση που έχουν προγραμματίσει για σήμερα (Κυριακή 11/06). Αναλυτικά: Το Φεστ...

Ανακοίνωση - ενημέρωση των Πανθήρων για την αξιέπαινη εκδήλωση που έχουν προγραμματίσει για σήμερα (Κυριακή 11/06).

Αναλυτικά:

Το Φεστιβάλ 1η “Καψούρα και Αλητεία” ολοκληρώνεται με την 2η μέρα του, στον διάδρομο της θύρας 2&3 του ποδοσφαιρικού μας γηπέδου.

Είναι όλα έτοιμα και η ώρα να ακούσουμε μουσικές, να γουστάρουμε, να βαρέσουμε tattoo, να ενημερωθούμε και να στηρίξουμε κοινωνικές δράσεις, ήρθε!

Από το πρωί της Κυριακής στις 12:00, θα μπορείτε να έρχεστε στην αίθουσα που χρησιμοποιεί το Σκάκι του Πανιωνίου (είσοδος απέναντι από τυροπιτά Νίκο, προς κλειστό Βαρίκας, πάνω από το κολυμβητήριο) όπου οι tattoo artists θα βαράνε σχέδια σχετικά με το Panthers Club και τον Πανιώνιο.

Τα παιδιά από το 7th Sense Tattoo & Body Piercing (από Καλλιθέα) θα είναι εκεί μέχρι το βράδυ και θα γεμίσουν τα σώματά μας με μελάνι!

Στις 20:00 ξεκινούν οι μουσικές. Παράλογος, King, ill Shadow, Φάνης Αφανής, Barry Mitchell Jr., N- arrow, Derogation, Mentira, Detro & Cenobite συνθέτουν τους καλλιτέχνες που θα μας πάνε μέχρι αργά, ενώ θα ακολουθήσει dj set με psychedelic trance ήχους!

Παράλληλα, μέσα στον χώρο της συναυλίας θα βρίσκονται πωλητές (με τα κόκκινα γιλέκα) του Περιοδικού Δρόμου «Σχεδία», που θα πουλούν το περιοδικό, μισά από τα έσοδα του οποίου πηγαίνουν στους πωλητές (άστεγοι, άνεργοι, άποροι).

Επίσης θα βρίσκονται άνθρωποι από την ομάδα της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» που μαγειρεύουν εδώ και χρόνια φαγητό σε πλατείες και δρόμους της Αθήνας για άστεγους και άπορους. Θα πουλούν καπέλα και t-shirts τους, τα έσοδα των οποίων πηγαίνουν για τρόφιμα και έξοδα της ομάδας.

Μαζί μας θα έχουμε και την Φιλοζωική, Περιβαλλοντική Δρἀση Εθελοντών Π. Φαλήρου & Ν.Σμύρνης, που θα έχει ενημερωτικά για όσους επιθυμούν να αναπτύξουν δράση γύρω από τα αδέσποτα και άλλα θέματα των περιοχών μας.

Τέλος, να αναφέρουμε πως θα δοθούν τρείς πλακέτες σε ανθρώπους που το Panthers Club θεωρεί πως διακατέχονται από ανιδιοτελή αγάπη προς τον Σύλλογο και έχουν διατελέσει αγαθοί στρατιώτες του από διάφορα πόστα!

Αυτοί είναι : 1. Η Κατερινούλα που βρίσκεται σε κάθε προπόνηση, αγώνα, εκδήλωση του Πανιωνίου βοηθώντας και κάνοντας όποια δουλειά της αναθέσουν, 2. Ο κύριος Μάκης Καλογείτων (επί σειρά ετών πρόεδρος του ΣΦΟΠ) που γαλούχησε πολλά από τα παιδιά του σημερινού Panthers Club (πριν έρθουμε εδώ) με την ανιδιοτελή αγάπη του προς τον Πανιώνιο και 3. Σε μια αφανή ηρωίδα που αφιλοκερδώς πρόσφερε πολλές εργατοώρες ράβοντας σημαίες και πανό του Συνδέσμου μας πίσω από τη ραπτομηχανή της!

Την παρουσία της στην συναυλία μας θα δώσει και η γυναικεία ομάδα του πόλο, που ξεκινάει στις 29/6 τις προσπάθειές της στο πρωτάθλημα της Α2 με σκοπό την επάνοδο στην Α1. Θα τους δώσουμε ένα δυνατό χειροκρότημα για να τις εμψυχώσουμε!

Στην συναυλία θα δώσουν το παρόν και εθελοντές του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Νέας Σμύρνης που θα παράσχουν τις πρώτες βοήθειες σε όποιον πιθανόν τις χρειαστεί. Τους ευχαριστούμε θερμά!

Τα λέμε όλοι εκεί!

Κυριακή 11 Ιουνίου

12:00 – 00:00 Tattoo, Αίθουσα Σκάκι Πανιωνίου

20:00 Συναυλία Hip Hop και Psychedelic Trance Party, Διάδρομος Θύρας 2&3 Ποδοσφαιρικού Γηπέδου

Είσοδος €3

Panthers Club 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια