Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στην Εθνική Σιώπης, Γιαννιώτης

Στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για την αναμέτρηση με την Βοσνία κλήθηκαν οι παίκτες του Ιστορικού Ανδρέας Γιαννιώτης και Μανώλης Σιώπη...

Στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για την αναμέτρηση με την Βοσνία κλήθηκαν οι παίκτες του Ιστορικού Ανδρέας Γιαννιώτης και Μανώλης Σιώπης.

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης επιβραβεύθηκε για την φετινή εκπληκτική του σεζόν με την φανέλα του Πανιωνίου με κλήση από τον ομοσπονδιακό προπονητή Μίκαελ Σκίμπε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Ελλάδας και αναμένεται άμεσα να ενσωματωθεί στην προετοιμασία για την αναμέτρηση στην Βοσνία.

Ο Μανώλης Σιώπης θα είναι επίσης στην αποστολή για μία ακόμα φορά κερδίζοντας ένα ακόμη «παράσημο» για τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις την φετινή περίοδο με τα κυανέρυθρα.

Aναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Καρνέζης (Ουντινέζε), Καπίνο (Ολυμπιακός), Γιαννιώτης (Πανιώνιος).

Αμυντικοί: Μανωλάς (Ρόμα), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Τοροσίδης, Οικονόμου (Μπολόνια), Σταφυλίδης (Άουγκσμπουργκ), Κουτρουμπής (Παναθηναϊκός), Λυκογιάννης (Στουρμ Γκρατς), Ρέτσος (Ολυμπιακός).

Μέσοι: Μανιάτης (Ατρόμητος), Τζιόλης (Χαρτς), Μάνταλος, Μπακασέτας (ΑΕΚ), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Σιώπης (Πανιώνιος), Ζέκα, Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός).

Επιθετικοί: Μήτρογλου (Μπενφίκα), Διαμαντάκος (Καρλσρούη), Βέλλιος (Νότιγχαμ), Γιαννιώτας (ΑΠΟΕΛ), Δώνης (Νις).

Δεν υπάρχουν σχόλια