Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στις 21:00 με Ολυμπιακό

Όπως ενημέρωσε η κυανέρυθρη ΠΑΕ, το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή θα ξεκινήσει τελικά στις 21:00. "Η φιλική αναμέτ...

Όπως ενημέρωσε η κυανέρυθρη ΠΑΕ, το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή θα ξεκινήσει τελικά στις 21:00.

"Η φιλική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου και ώρα 21.00 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης", ήταν το σχετικό το post της ΠΑΕ στα social media.

Όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα, την Παρασκευήη προπώληση θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αδραμυτίου 36 και Κων. Παλαιολόγου 24) από τις 10:00 έως και τις 18:00.

Το Σάββατο η προπώληση θα γίνεται από τα εκδοτήρια του Αγίου Ανδρέα από τις 10:00 έως και τις 18:00, ενώ την Κυριακή (ημέρα του αγώνα), η πώληση θα γίνεται από τα εκδοτήρια του Αγίου Ανδρέα από τις 10:00 μέχρι και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται πως τα έσοδα της αναμέτρησης θα διατεθούν στην οικογένεια του μικρού Βαγγέλη Ελευθεριάδη, προκειμένου να καλυφθεί το κόστος της θεραπείας του στις ΗΠΑ, καθώς και το κόστος διαμονής της οικογένειάς του εκεί. Για το λόγο αυτό, η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 10 ευρώ, γενική είσοδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια