Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έχασε τη νίκη στο τέλος... (video)

Ο Πανιώνιος υποδέχεται την Κυριακή (14/05) τον Παναθηναϊκό για την πρώτη αγωνιστική των play off και σας θυμίζουμε τι έγινε στο φετινό π...

Ο Πανιώνιος υποδέχεται την Κυριακή (14/05) τον Παναθηναϊκό για την πρώτη αγωνιστική των play off και σας θυμίζουμε τι έγινε στο φετινό παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, ανάμεσα στις δύο ομάδες, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. 

Μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις πραγματοποίησε ο Ιστορικός στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟ στη Νέα Σμύρνη.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αντιπάλου της, έδειξε πως ήθελε τη νίκη και πήρε το προβάδισμα στο σκορ με γκολ που πέτυχε ο Καρίμ.

Μία κακή εκτίμηση, όμως, στην τελευταία φάση του αγώνα, στις καθυστερήσεις, έδωσε το δικαίωμα στον σύλλογο της Λεωφόρου να αποδράσει με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τον Ναό.

Το ισόπαλο τελικό αποτέλεσμα μπορεί να μην ήταν αυτό που έπρεπε να πάρει ο Ιστορικός, ο οποίος ήταν πολύ καλύτερος, όμως οι οπαδοι του συλλόγου αποθέωσαν στο τέλος του αγώνα την ομάδα και στήθηκε ένα "πάρτι" στη Νέα Σμύρνη. Ένα από τα πολλά φετινά κυανέρυθρα πάρτι!

Οι συνθέσεις των ομάδων

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Γκιοτά, Οικονόμου, Σαββίδης, Κόρμπος, Μασούρας, Ανσαριφάρντ, Μασούντ, Μπεν.

Παναθηναϊκός: Οδ. Βλαχοδήμος, Χουλτ, Μέστο, Ιβανόφ (46’ Νούνο Ρέις), Μολέδο, Κουτρουμπής (87’ Ρινάλντι), Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Μπεργκ, Γουακάσο (73’ Εμποκού).

Διαιτητές: Γ. Κομίνης (Θεσπρωτίας), Χρ. Κουρομπίλια (Δ. Αττικής), Δ. Τάτσης (Ηπείρου), Τ. Παπαπέτρου (Αθηνών).

To βίντεο από τον αγώνα 


Δεν υπάρχουν σχόλια