Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Tο «ευχαριστώ» των Σιώπη, Ρισβάνη (photos)

Μανώλης Σιώπης και Σπύρος Ρισβάνης ήταν οι δύο από τους πέντε παίκτες του Ιστορικού που αναδείχθηκαν στους καλύτερους παίκτες του φετινού...

Μανώλης Σιώπης και Σπύρος Ρισβάνης ήταν οι δύο από τους πέντε παίκτες του Ιστορικού που αναδείχθηκαν στους καλύτερους παίκτες του φετινού πρωταθλήματος.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, μέσω των social media, εξέφρασαν το δικό τους "ευχαριστώ" γι΄αυτή την επιτυχία τους.

Σιώπης: 
"Ευχαριστώ πολύ όλους όσους με ψηφισανε για τη καλύτερη best team της super league..χωρίς τους
συμπαίκτες μου δε θα είχα καταφέρει τίποτα όποτε αυτομάτως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για όλα το προπονητικό team και κάθε άνθρωπο που βοήθησε για την φετινή πορεία του Πανιώνιου..θα ήθελα να το αφιερώσω στην οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου και στον κόσμο του πανιωνιου που χωρίς αυτόν δε θα είχαμε καταφέρει τίποτα...".

Ρισβάνης: 
"Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με ψηφίσανε γι'αυτο το βραβείο και όλους τους ανθρώπους που εργάζονται για τον Πανιώνιο..ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου γιατί χωρις αυτους δεν θα είχα καταφέρει τίποτα και το προπονητικό team ....αφιερωμένο στην οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου και στον κόσμο του Πανιωνίου που είναι συνέχεια δίπλα μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια