Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ίβιτς: «Ντέρμπι τα παιχνίδια των play off»

Για τη νίκη της ομάδας του επί του Πανιωνίου και την κούραση που υπάρχει πλέον στους παίκτες των ομάδων στάθηκε ο Βλάνταν Ίβιτς, μιλώντα...

Για τη νίκη της ομάδας του επί του Πανιωνίου και την κούραση που υπάρχει πλέον στους παίκτες των ομάδων στάθηκε ο Βλάνταν Ίβιτς, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ: 

Για το παιχνίδι και τις κράμπες των παικτών του Πανιωνίου: «Έχω πει ότι πλέον που φτάσαμε στο τέλος και το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα βέβαια είναι σημαντικό όλοι οι παίκτες να έχουν την υγεία τους. Σίγουρα το ρόστερ του Πανιωνίου είναι μικρότερο από το δικό μας και γι’ αυτό υπάρχουν πολλές κράμπες στον Πανιώνιο».

Για το αν κρατάει το γεγονός πως ο Πανιώνιος είχε πολλές ευκαιρίες: «Είμαστε επαγγελματίες και πάντα κοιτάμε τις αρνητικές και τις θετικές φάσεις. Μετά από τόσα παιχνίδια πλέον φαίνεται ότι σχεδόν όλα τα παιχνίδια κρίνονται στο γκολ. Μετά από τόση κούραση χάνει και το μυαλό του ποδοσφαιριστή. Σημασία έχει να υπάρχει υγεία για τους παίκτες και εμείς να κρατήσουμε την θέση που έχουμε».

Για τα άδεια γήπεδα στα play off: «Σίγουρα δεν είναι ωραία εικόνα να είναι άδεια τα γήπεδο. Κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι με τις ομάδες που παίζουν στα play off. Εμείς κοιτάμε να κάνουμε αυτό που πρέπει όμως, να δώσουμε το 100%».

Για τις αποδοκιμασίες που άκουσε ο Πέλκας: «Είχα πει και μετά το ματς της Θεσσαλονίκης, δεν έχει καμία σχέση με τον Πανιώνιο και την ομάδα του Πανιωνίου. Δεν ήθελε να προσβάλει τον κόσμο και τον αντίπαλο. Εκείνος ξέρει γιατί είχε πανηγυρίσει έτσι. Ήταν λάθος του και το έχει καταλάβει. Πρέπει να τον στηρίξουμε».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια