Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τι κάνει με την ΑΕΚ στα play off

Τέσσερις συνολικά φορές έχει τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΚ ο Πανιώνιος, στη διαδικασία των play off. Η πέμπτη "μονομαχία" των δ...

Τέσσερις συνολικά φορές έχει τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΚ ο Πανιώνιος, στη διαδικασία των play off. Η πέμπτη "μονομαχία" των δύο ομάδων θα είναι την Τετάρτη (17/5) στο ΟΑΚΑ.

Η πρώτη αναμέτρηση με την ΑΕΚ, πάντα στη διαδικασία των play off, ήταν αυτή την σεζόν 2007-2008, τότε που o Πανιώνιος ήταν "πρωτάρης" σε αυτή την διαδικασία και άργησε να μπει στο πνεύμα των play off. Σε εκείνο το ματς είχε ηττηθεί εύκολα με 5-0.  Στην ρεβάνς της Νέας Σμύρνης, οι κυανέρυθροι ήταν καλύτεροι, με το αποτέλεσμα να είναι το 2-2.

Η επόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων -για το μίνι πρωτάθλημα- ήταν η περσινή, με τον Πανιώνιο να χάνει στις λεπτομέρειες με 1-0 στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική και να επικρατεί στη Νέα Σμύρνη με 1-0, στο τελευταίο ματς.

Φέτος, για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, το παιχνίδι του ΟΑΚΑ ήρθε ισόπαλο 0-0, ενώ και η αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης έληξε ισόπαλη, όπου το σκορ ήταν 1-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια