Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ολοκληρώθηκε το ταξίδι στην Μπολόνια (photos)

Από την Ακαδημία Μπάσκετ του Πανιωνίου Ολοκληρώθηκε το ταξίδι στην Μπολόνια Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψε το Παμπαιδικό Τμήμα...

Από την Ακαδημία Μπάσκετ του Πανιωνίου

Ολοκληρώθηκε το ταξίδι στην Μπολόνια

Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψε το Παμπαιδικό Τμήμα του Πανιωνίου. Ένα ταξίδι που μας γέμισε όλους εμπειρίες και αναμνήσεις.

Αγωνιστικά όλα τα παιδια τίμησαν και με το παραπάνω τη φανέλα του Ιστορικού αφού στους ομίλους έκανα 3 στις 3 νίκες και προκρίθηκαν στο FINAL 4 ως πρώτοι απο τη φάση των ομίλων. Στον ημιτελικό γνώρισαν την ήττα απο την Ιταλική VIRTUS BOLOGNA ύστερα απο ένα ματς με πολλές ανατροπές στο σκορ και μεγάλες συγκινήσεις...

Τελικώς κατέκτησαν την 4η θέση ανάμεσα σε 16 ομάδες απο όλη την Ευρώπη. Όσοι ήταν εκεί είδαν ότι η προσπάθεια των παιδιών ήταν συγκλονιστική αφού πάλεψαν μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο με μεγάλη αυταπάρνηση για τη νίκη.

Η πρώτη συμμετοχή στο δημοφιλές τουρνουά ήταν ηχηρή και αντάξια της ιστορίας του Συλλόγου.
Η αποστολή μας και όλα τα παιδιά που την απαρτίζουν αξίζουν διπλά συγχαρητήρια για το ήθος που επέδειξαν κάτι που αναγνωρίστηκε και απο όλους όσους μας γνώρισαν και ειδικότερα απο τους ανθρώπους της διοργάνωσης και των οικογενειών που μας φιλοξένησαν.

Η εμπειρία δεν περιορίστηκε στη συμμετοχή στο τουρνούα αφού με αφορμή το ταξίδι οι Ιταλοί μας έδειξαν την αγάπη τους, μας έμαθαν την Ιταλική Κουλτούρα και φυσικά δεν έλειψε η Ιταλική κουζίνα. Είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την μεσσαιωνική ιστορία της πόλης, τα ιστορικά αξιοθέατα όπως η "Άγιος Πετρόνιος" και η "SAN LUCA" μία εκκλησία χτισμένη στην κορυφή του λόφου, στην άκρη της πόλης.

Όμως με αφορμή τη φιλοξενία απο τις οικογένειες της ομάδας της Calderara γεννήθηκε μία νέα φιλία ανάμεσα στα δύο κλαμπ. Ενδεικτικό της φιλίας που δημιουργήθηκε είναι η παρουσία στις εξέδρες, της ομάδας της Calderara στον ημιτελικό, οι οποίοι μας υποστήριζαν ενώ παίζαμε απέναντι σε Ιταλούς! Μάλιστα μετά την ήττα μας παρηγορούσαν σα να είμαστε οικογένειες τους.

Μας επιφύλαξαν και μία καταπληκτική βραδιά στο τοπικό τους αθλητικό κέντρο όπου μας προσέφεραν γέυμα φτιαγμένο απο τους ίδιους και γενικότερα η βραδιά είχε Ιταλική παράδοση η οποία όπως διαπιστώσαμε δε διαφέρει πολύ απο τη δικιά μας.

Συγκινητική στιγμή το δυνατό "ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ¨ που φώναξαν ρυθμικά και φυσικά εμείς αναταποδώσαμε αναλόγως...

Calderara grazie,
Vi aspettiamo ad Atene

Φωτογραφίες







Δεν υπάρχουν σχόλια