Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τουρνουά μπάσκετ στη μνήμη του Μπόμπαν! (photos)

Τουρνουά μπάσκετ στη μνήμη του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς διοργανώνουν οι Πάνθηρες στις 20 Μαΐου. Αναλυτικά η ενημέρωση του συνδέσμου: "...

Τουρνουά μπάσκετ στη μνήμη του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς διοργανώνουν οι Πάνθηρες στις 20 Μαΐου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του συνδέσμου:

"Σάββατο 20 Μαΐου – Τουρνουά 3*3 του Pantrhers Club 1983 στη μνήμη του Boban Jankovic
Για πρώτη φορά φέτος, το Panthers Club, διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 στη μνήμη του αγαπημένου Μπόμπαν Γιάνκοβιτς.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα €10 το άτομο και στα €30 η ομάδα (σύνολο τριών παικτών). Με την πληρωμή της συμμετοχής, κάθε παίκτης θα λαμβάνει συλλεκτικό t-shirt της διοργάνωσης!

Η συμμετοχές θα γίνονται μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 19/5 μέσω της σελίδας Panthers est. 1983 Official . Κάθε ομάδα πρέπει να στείλει όνομα και επίθετο του κάθε παίκτη (σύνολο τρείς) και να επιλέξει ονομασία για την ομάδα της.

Η ώρα έναρξης του πρωταθλήματος θα είναι 17:30, το Σάββατο 20 Μαΐου και το σημείο συνάντησης θα είναι το γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται δίπλα στο κλειστό Α. Βαρίκας (στη γνωστή τέντα).
Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί μέσα σε μια ημέρα με τη διαδικασία της κλήρωσης και της πρόκρισης ή του αποκλεισμού των ομάδων που θα κερδίζουν ή θα χάνουν, μέχρι τον τελικό!
Οι νικητές των προκριματικών θα είναι αυτοί που θα φτάσουν πρώτοι τους 11 πόντους, ενώ στους ημιτελικούς και τελικούς, οι νικητές θα είναι εκείνοι που θα φτάσουν πρώτοι τους 15 πόντους (η νίκη πρέπει να έχει τουλάχιστον 2 πόντους διαφορά, π.χ. 11-9 ή αν χρειαστεί 12-10 κλπ).

Οι νικητές θα κερδίσουν ένα διαρκείας (ο καθένας) του μπάσκετ για την επόμενη σεζόν (2017/2018) στην Α1.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Panthers Club 1983"




Δεν υπάρχουν σχόλια