Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Όμορφες εικόνες στη Νέα Σμύρνη (photos-video)

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση όλων όσων βρέθηκαν στις 13/5 στο Γήπεδο του ιστορικού συλλόγου του Πανιωνίου ΓΣΣ, καθώς ο στίβος του γηπέδου της...

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση όλων όσων βρέθηκαν στις 13/5 στο Γήπεδο του ιστορικού συλλόγου του Πανιωνίου ΓΣΣ, καθώς ο στίβος του γηπέδου της Νέας Σμύρνης πλημμύρισε με δάκρυα χαράς από των παιδιών των Ακαδημιών του Πανιωνίου, του Σέρβικου Σχολείου στην Αθήνα και των Εκπαιδευτηρίων Μαυρομάτη Πανταζόπουλου που συμμετείχαν ανά κατηγορία σε αγώνες 50 μέτρων, vortex και μήκους.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν τιμήθηκε για την προσφορά του στον ιστορικό ο προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανιωνίου κ Μιλόγεβιτς. Πριν την έναρξη των αγώνων ανταλλάχτηκαν αναμνηστικά δώρα από τον Πρόεδρο του Πανιωνίου κ. ‘Αρη Μισαηλίδη και τον Πρέσβη της Σερβίας κ. Ντούσαν Στασόγιεβιτς. Ενώ στο τέλος απονεμήθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν γιατί όλα ήταν νικητές αυτών των αγώνων.

Όλα τα παιδιά το χάρηκαν, έδωσαν χαρά και ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον, το οποίο διαγράφετε ένδοξο, όπως και η ιστορία του Στίβου μας. Να είστε σίγουροι πως θα ξαναδούμε και θα ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές χαράς στον ιστορικό μας σύλλογο.

Δυναμικό παρών έδωσαν όλοι οι προπονητές της Ακαδημίας του συλλόγου μας: Τσώνης Ανδρέας, Καπετανάκης Κων/νος, Οικονομίδης Γιώργος, Παππάς Μάρκος, Σπετσιώτη Ρούλα, Ζαπανιώτη Ελευθερία και Τσακίρης Ηλίας (ο οποίος είχε και την διοργάνωση των αγώνων και η παρουσία του ήταν πάρα πολύ καλή). Επίσης όλοι έδωσαν πολλά συγχαρητήρια στον Έφορο του Στίβου Αντώνη Βασιλόπουλο, για την εξαιρετική διοργάνωση και την άψογη παρουσία του και επίσημο ευχαριστήριο εξέδωσε και οι υπεύθυνοι από το Σέρβικο Σχολείο.

Περισσότερα για τους αγώνες αυτούς αλλά και γενικότερα θέματα που αφορούν τον Στίβο θα μάθετε πολύ σύντομα, μέσα από τις συνεντεύξεις που εδώ και καιρό σας έχω τάξει. Αρχή γενομένης από τον Έφορο Στίβου Πανιωνίου ΓΣΣ Αντώνη Βασιλόπουλο και με τά από τον Ανδρέα Τσώνη Αρχιπροπονητή Ακαδημιών και Τμημάτων Στίβου του Ιστορικού συλλόγου μας.








Επιμέλεια: Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια