Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πάτησε» την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο Ιστορικός!

Η Πανιωνάρα πήρε τεράστιο "διπλό" στο ΟΑΚΑ, νίκησε με 1-0 την ΑΕΚ και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στην βαθμολογία των play of...

Η Πανιωνάρα πήρε τεράστιο "διπλό" στο ΟΑΚΑ, νίκησε με 1-0 την ΑΕΚ και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στην βαθμολογία των play off.

Η ομαδάρα του Ιστορικού... μάσαγε σίδερα στο Ολυμπιακό Στάδιο, πέτυχε το γκολ της νίκης στο 7ο λεπτό με γκολάρα του Γεσίλ και κράτησε το "μηδέν" στην εστία της σε ολόκληρο το 90λεπτο!

Οι κυανέρυθροι είχαν εξαιρετική αμυντική λειτουργία και έφτασαν στην μεγάλη επικράτηση!

Το παιχνίδι

Ο Μιλόγεβιτς παρέταξε την ομάδα με την γνωστή ενδεκάδα στο ΟΑΚΑ και στα πρώτα λεπτά οι κυανέρυθροι μπήκαν καλά στο παιχνίδι και μάλιστα πήραν αμέσως μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 4' ο Βλάχος δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, ο Γεσίλ με ένα εξαιρετικό πλασέ έξω από την περιοχή, έκανε το 0-1 για τον Πανιώνιο. Ο Γερμανός επιθετικός πήρε την μπάλα από τον Μπεν και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μπάρκα.

Τα επόμενα λεπτά βρήκαν την γηπεδούχο ομάδα να ανεβάζει ρυθμό, αλλά χωρίς να μπορεί να απειλήσει την εστία του Γιαννιώτη.

Μάλιστα, στο 17' ο Πανιώνιος ήταν αυτός που είχε μία καλή στιγμή. Ο Μασούρας έξω από την περιοχή έκανε το δυνατό σουτ, με τον Μπάρκα να πέφτει στην γωνία του και να διώχνει σε κόρνερ.

Για να δούμε την πρώτη ευκαιρία της ΑΕΚ φτάσαμε στο 37'. Μετά από κόντρες στην περιοχή του Πανιωνίου, ο Γκάλο έκανε το δυνατό σουτ, με τον Γιαννιώτη να διώχνει δύσκολα στην αριστερή του γωνία.

Στο 41' οι κυανέρυθροι έφτασαν με αξιώσεις στην περιοχή της ΑΕΚ, με τον Μπάρκα να βγαίνει άτσαλα και να βρίσκει τον Γεσίλ, με τον Σιώπη να κάνει το μακρινό σουτ στην εξέλιξη της φάσης, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στα πρώτα λεπτά της "επανάληψης" οι γηπεδούχοι μπήκαν με στόχο να πιέσουν και γι' αυτό ο Χιμένεθ άλλαξε την διάταξη της ομάδας του σε 4-4-2, βάζοντας στην ενδεκάδα τους Πατίτο, Χριστοδουλόπουλο.

Στο 52' απείλησε η ΑΕΚ με στημένη φάση. Ο Γκάλο εκτέλεσε ένα φάουλ, με τον Βράνιες να πιάνει μόνος του την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα άουτ.

Δύο λεπτά μετά ο Πανιώνιος λίγο έλειψε να έχει μία καλή τελική, όμως ο Γεσίλ δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή μπροστά από τον Μπάρκα.

Στο 57' ο Βλάχος πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρο, καθώς αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, με τον Γκιοατά να παίρνει την θέση του.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς στο 62' είχε μία πολύ καλή στιγμή. Ο Μπεν έξω από την περιοχή έκανε το δυνατό σουτ, με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπάρκα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλή άμυνα του Ιστορικού.

Στο 73' ο Αλμέιδα έκανε την κεφαλιά, μετά από σέντρα του Χριστοδουλόπουλου, με την μπάλα να περνάει πάνω από την εστία του Γιαννιώτη.

Έξι λεπτά μετά ο Γκάλο με πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή απείλησε την εστία του Πανιωνίου, όμως ο Γιαννιώτης αντέδρασε σωστά και κράτησε το "μηδέν"¨.

Στο 83' μετά απο καραμπόλες η μπάλα στρώθηκε στον Τσιγκρίνσκι, το σουτ του οποίου πέρασε άουτ.

Στο 89' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ... από το πουθενά! Ο Σιμόες γύρισε την μπάλα, αυτή βρήκε στον Οικονόμου και πήρε τροχιά προς την εστία, σταματώντας στο δοκάρι του Γιαννιώτη!

Το 0-1 ήταν και το τελικό σκορ, με τους παίκτες του Πανιωνίου να πανηγυρίζουν μία τεράστια νίκη!

ΑΕΚ: Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς (46' Πατίτο), Βάργκας (46' Χριστοδουλόπουλος), Αραούχο, Πέκχαρτ (61' Αλμέιδα)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Βλάχος (57' Γκιοατά), Οικονόμου, Ρισβάνης, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν (87' Ταπόκο), Μασούντ, Μασούρας, Γεσίλ (75' Λάμπρου)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια