Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παπαδόπουλος για... επιστροφή!

Ο Πανιώνιος ενόψει της νέας σεζόν θα κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα πρέπει να καλύψουν με επιτυχία την απουσία αυτ...

Ο Πανιώνιος ενόψει της νέας σεζόν θα κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα πρέπει να καλύψουν με επιτυχία την απουσία αυτών που θα αποχωρήσουν.

Μία θέση στην οποία οι κυανέρυθροι θα χρειαστούν ενίσχυση είναι αυτή του τερματοφύλακα.

Ο Γιαννιώτης θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό και έτσι οι άνθρωποι του Ιστορικού θα επιδιώξουν να αποκτήσουν -τουλάχιστον- έναν γκολκίπερ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με κάποιες πληροφορίες, στον Πανιώνιο εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Νίκου Παπαδόπουλου.

Η περίπτωση του 27χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος αποχώρησε πέρυσι από την ομάδα μετά από επιλογή του Ουζουνίδη, αρέσει ιδιαίτερα στους κυανέρυθρους, με τον ίδιο τον Έλληνα γκολκίπερ να έχει δείξει τις ικανότητες του στον Ιστορικό, ενώ ποτέ δεν έκρυψε και τα αισθήματα του για τον σύλλογο.

Ποιος είναι...
Ο Νίκος Παπαδόπουλος (γεννήθηκε στις 11/04/90) ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Παμπατραϊκό και σε ηλικία 15 ετών πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Δύο χρόνια αργότερα δόθηκε δανεικός στη Μαρκό, επέστρεψε στην Κ20 του Ολυμπιακού και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο τη σεζόν 2010-11.

Την περίοδο 2012-13 αποκτήθηκε από την Φορτούνα Ντίσελντορφ, ενώ την επόμενη τριετία αγωνίστηκε με επιτυχία στον Πανιώνιο. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε στον Ατρόμητο.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια