Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οικονόμου στα panionianea.gr: «Τεράστιο ευχαριστώ στον πρόεδρο...»

Ο Νίκος Οικονόμου αποκλειστικά στα panionianea.gr Ο προπονητής του Ιστορικού μίλησε στα panionianea.gr και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- σ...

Ο Νίκος Οικονόμου αποκλειστικά στα panionianea.gr


Ο προπονητής του Ιστορικού μίλησε στα panionianea.gr και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο υπέροχο συναίσθημα που υπάρχει με την άνοδο της ομάδας στην Α1, ενώ ευχαρίστησε τον πρόεδρο Ίωνα Βαρουξάκη για την ευκαιρία που του έδωσε να βρεθεί στο τιμόνι του Πανιωνίου.

Παράλληλα, αφιέρωσε τη νίκη επί του Δούκα στην γυναίκα και τις δύο κόρες του, στάθηκε στην μοναδική ατμόσφαιρα του Αρτάκης και ξεκαθάρισε πως από την αρχή μοναδικός στόχος του συλλόγου ήταν η άνοδος.

Αναλυτικά ο Νίκος Οικονόμου μίλησε...

Για το συναίσθημα που νιώθει και που αφιερώνει την επιτυχία: «Το συναίσθημα είναι υπέροχο. Καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα, έγινε μία τεράστια προσπάθεια. Συγχαρητήρια σε όλους, στα παιδιά και στον κόσμο. Αυτή τη νίκη θέλω να την αφιερώσω στα τρία κορίτσια μου. Στην γυναίκα μου την Όλγα και τις κόρες μου Αριάδνη και Αλεξάνδρα, γιατί είναι αυτές που μου δίνουν δύναμη. Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στον πρόεδρο κ. Βαρουξάκη που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω στον Πανιώνιο και να είμαι και εγώ ένα κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου που συμβάλαμε για να επιστρέψει η ομάδα στην Α1».

Για το πως έζησε την πολύ καυτή ατμόσφαιρα στο Αρτάκης σαν προπονητής: «Προσπάθησα να περάσω την ψυχολογία που ήμουν ως αθλητής εδώ στον Πανιώνιο και πως ένιωθα στους παίκτες μου. Η δύναμη της έδρας του Πανιωνίου είναι πολύ μεγάλη, μπορείς να κερδίσεις τον κάθε αντίπαλο. Και εμείς, όταν έπαιζα εγώ, τα είχαμε καταφέρει με πολύ μεγάλες ομάδες».

Για τον στόχο που επιτεύχθηκε: «Εμείς είχαμε στο μυαλό μας μόνο την άνοδο, θέλαμε να ανεβάσουμε την ομάδα στην Α1. Ο στόχος μας ήταν αυτός και τα καταφέραμε».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια