Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Νίκος Μίχαλος στα panionianea.gr για την κατάσταση στον Πανιώνιο

Ο Νίκος Μίχαλος αποκλειστικά στα panionianea.gr . Ο αρχηγός του μπασκετικού Πανιωνίου μιλάει -μεταξύ άλλων- για την κατάσταση που υπάρ...

Ο Νίκος Μίχαλος αποκλειστικά στα panionianea.gr.


Ο αρχηγός του μπασκετικού Πανιωνίου μιλάει -μεταξύ άλλων- για την κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα, στα οικονομικά χρωστούμενα (και όχι μόνο) της διοίκησης του Ίωνα Βαρουξάκη προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, ενώ -όπως τόνισε- πήγε πρόσφατα δικαστικός επιμελητής στο σπίτι του Νίκου Οικονόμου και πρότεινε στον προπονητή του Ιστορικού να πάρει χρωστούμενα λεφτά με αντάλλαγμα να μην ξαναμιλήσει δημοσίως! Ο Έλληνας τεχνικός, όμως, δεν το δέχτηκε και δεν πήρε τα χρήματα!

Αρχικά ο Μίχαλος, μιλώντας αποκλειστικά στα panionianea.gr, ανέφερε:

"Η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι απίστευτα άδικη για όλους μας. Έχουμε να πληρωθούμε δύο μήνες. Μας έχει παρακρατηθεί μισός μισθός επειδή κερδίσαμε τον Ηρακλή και στα αποδυτήρια τραγουδάγαμε ότι θέλουμε πριμ. Πληρώσαμε μόνοι μας την φιέστα από την τσέπη μας, την έξοδο της ομάδας σε νυχτερινό κέντρο για την άνοδο (δύο Πανιώνιοι μας έβαλαν λίγα χρήματα προς τιμήν τους).

Στο εκτός έδρας παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής στη Λάρισα μόνοι μας πληρώσαμε τα φαγητά μας. Ο Σάκης Καρύδας πλήρωσε μόνος του την εγχείρηση του... και άλλα πολλά. Επίσης, πριν μία εβδομάδα πήγε στο σπίτι του προπονητή μας δικαστικός επιμελητής και τον ανάγκασε να πάρει λεφτά που του χρώσταγε η διοίκηση με αντάλλαγμα να μην ξαναμιλήσει δημοσίως. Ο coach, όμως, δεν πήρε τα χρήματα, δεν δέχτηκε κάτι τέτοιο. Απλά ήθελα να πω σε όποιους νομίζουν ότι θα μας κοροϊδέψουν, αυτά που έχουμε γι' αυτούς νομίζω δεν θα θέλανε να τα δουν στα media στο άμεσο μέλλον.

Από εκεί και πέρα ο Πανιώνιος μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα θα μπει σε καθεστώς εκκαθάρισης και νομίζω θα είμαστε του χρόνου στην Α1".

Αναφορικά με το πως είναι οι σχέσεις ανάμεσα σε παίκτες και τεχνικό τιμ στην ομάδα, ο πολύπειρος γκαρντ είπε:

"Πραγματικά παίκτες, προπονητές και όλο το επιτελείο είμαστε μαζί και μέρα παρά μέρα τρώμε όλοι μαζί, βγαίνουμε και μιλάμε στο τηλέφωνο συνέχεια. Κάτι μάλλον που δεν αρέσει, γιατί ο όρος για να πληρωθούμε μισό μισθό, ήταν να πάμε χωρίς τους προπονητές μας, κάτι που δεν κάναμε βέβαια...".

Τέλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως αν ο σύλλογος καταφέρει και ρυθμίσει τα χρέη του, τότε θα φτιαχτεί μία σοβαρή ομάδα:

"Ο Πανιώνιος είναι σε μία δύσκολη κατάσταση λόγω των χρεών Λιανού. Αν καταφέρει και ρυθμίσει τα χρέη νομίζω ότι θα φτιαχτεί μία πολύ σοβαρή ομάδα. Δεν φοβάμαι και δεν έχω κάποιο άγχος για το αν τα καταφέρουμε. Έχουμε κόσμο, αγάπη για την ομάδα και το βασικό είναι ότι θέλουμε να δούμε τον Πανιώνιο να πρωταγωνιστεί με όποιο προσωπικό κόστος και πολύ δουλειά. Έτσι και αλλιώς αυτή η ομάδα πάντα σε έκανε να ξεπερνάς τα όρια σου".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια