Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι δηλώσεις των «καλύτερων»

Πέντε ποδοσφαιριστές του Ιστορικού αναδείχθηκαν στους καλύτερους της σεζόν 2016-17 στην Σούπερ Λιγκ και τα panionianea.gr έχουν τις δηλώσ...

Πέντε ποδοσφαιριστές του Ιστορικού αναδείχθηκαν στους καλύτερους της σεζόν 2016-17 στην Σούπερ Λιγκ και τα panionianea.gr έχουν τις δηλώσεις τους που έκαναν στην Nova.

Αναλυτικά:

Μασούντ
«Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό το βραβείο, είναι ιδιαίτερο για μένα. Ευχαριστώ τους Έλληνες φιλάθλους που ψήφισαν και ευχαριστώ την οικογένεια και τους φίλους του Πανιωνίου. Θέλω να συνεχίσω ανάλογα».

Σιωπης
«Πολύ δύσκολη σεζόν για όλους μας αλλα πετύχαμε τον στόχο μας. Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε. Φυσικά ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που χωρίς αυτούς δεν θα κατάφερνα τίποτα. Ευχαριστώ το τεχνικό τιμ, την διοίκηση και τον κόσμο μας που ήταν πάντα δίπλα μας».

Γιαννιώτης
«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Πανιωνίου, τους συμπαίκτες μου, που όλη τη χρονιά ήμασταν σαν μια οικογένεια και χωρίς αυτούς δεν θα είχαν καταφέρει να φτάσω σε αυτό το σημείο. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση, η δουλειά μας όλο τον χρόνο βγήκε, είμαι χαρούμενος που κέρδισα το βραβείο και όπως είπα οφείλω πολλά στους συμπαίκτες μου».

Ρισβάνης
«Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό το βραβείο. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς δεν θα το είχα καταφέρει και φυσικά όλη την ομάδα του Πανιωνίου. Το αφιερώνω πρώτα στην οικογένεια μου και μετά σε όλο τον Πανιώνιο. Στον κόσμο, στους προπονητές, στους υπαλλήλους, στην διοίκηση, σε όλους».

Τασουλής
«Μία πολύ σημαντική διάκριση για εμένα που έρχεται μέσα από την συλλογική προσπάθεια. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Η ομάδα έκανε πολύ καλή σεζόν και βραβεύτηκαν άλλοι 4 συμπαίκτες μου!».

-Δείτε ΕΔΩ το σχετικό άρθρο με τους καλύτερους της σεζόν.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια