Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Γεσίλ και τα δράματα...

Γράφει ο Λουζιτανός... Το παρθενικό γκολ του Γεσίλ σημάδεψε μια μεγάλη εμφάνιση και νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ. Ένας ψυχωμένος Πανιώνιος, που έ...

Γράφει ο Λουζιτανός...

Το παρθενικό γκολ του Γεσίλ σημάδεψε μια μεγάλη εμφάνιση και νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ. Ένας ψυχωμένος Πανιώνιος, που έπαιξε άριστα από τεχνικής και ψυχολογικής απόψεως. Το μυστικό το είχαμε πει: προσοχή στα πρώτα λεπτά, να πάει το άγχος στον αντίπαλο. Και η ομάδα το έκανε με τον καλύτερο τρόπο: το γρήγορο γκολ του Γεσίλ (όπως έχουμε ξαναπεί με τα στοιχεία που έδειχνε ο παίκτης ήταν θέμα χρόνου να σκοράρει) μετέφερε το βάρος στη μεριά της ΑΕΚ, που φάνηκε αδύναμη να το διαχειριστεί και να υπερνικήσει την αδιαπέραστη άμυνα του Ιστορικού.

Η ομάδα έπαιξε με συγκεκριμένο πλάνο και στόχο, τον πήρε και συνεχίζει να προχωρά και να γιορτάζει, όσο οι άλλοι ασχολούνται με τα επεισόδια, την παθογένειά τους, το παρασκήνιο και πλέον και την νευρωτική αϋπνία τους και το παραμιλητό τους, βλέποντας τον Πανιώνιο να απειλεί το «καθεστώς» στα play-offs. Χωρίς το δεκανίκι του παρασκηνίου, χωρίς να έχει υπέρ του καμία διαιτησία...

Να σημειωθεί ότι ήταν το 2ο σερί παιχνίδι με την ΑΕΚ που κανένας δεν ασχολήθηκε με τον σχεδόν άριστο διαιτητή, με απολογισμό για τον Ιστορικό μία ισοπαλία και μία νίκη απέναντι στους κιτρινόμαυρους, που φέτος δεν μας έχουν κερδίσει σε καμία από τις 2 αναμετρήσεις στην έδρα τους. Και μόνο καλό κάνει στην ομάδα το ότι στην παρούσα φάση τα παπαγαλάκια ασχολούνται με τα επεισόδια της Λεοφώρου και στα ψιλά γράμματα γράφεται για τον Ιστορικό.

Αν είχε δοθεί και το πέναλτυ στο Σιώπη με τον ΠΑΟ, τώρα θα είχαμε μεγαλύτερα δράματα...
Αλλά υπάρχει και η συνέχεια. Και έχουμε ακόμη δρόμο... Τα κεφάλια μέσα, για το ματς με τον ΠΑΟΚ, με την εξυγίανση να παραμονεύει στη γωνία.

Καλή συνέχεια μάγκες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια