Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ρισβάνης: «Όλη η ομάδα είναι MVP»

Ο Σπύρος Ρισβάνης, μιλώντας μετά τον αγώνα του ΟΑΚΑ, τόνισε πως όλοι στον Πανιώνιο είναι MVP την φετινή σεζόν.  «Είμαστε πολύ χαρούμεν...

Ο Σπύρος Ρισβάνης, μιλώντας μετά τον αγώνα του ΟΑΚΑ, τόνισε πως όλοι στον Πανιώνιο είναι MVP την φετινή σεζόν.

 «Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή τη νίκη. Νομίζω ότι όλη η ομάδα έδωσε ότι μπορούσε και είμαστε όλα τα παιδιά χαρούμενα. Μέσα στα αποδυτήρια έγινε πανηγύρι. Τώρα χρειαζόμαστε ξεκούραση και κοιτάμε το επόμενο ματς όπου θα πάμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε», είπε αρχικά στην κάμερα της Nova. Και μετά του ζητήθηκε ένα σχόλιο για το καλό πρώτο ημίχρονο που είχαν οι «κυανέρυθροι» και την πίεση που δέχθηκαν και την πίεση που δέχτηκαν στην επανάληψη.

«Νομίζω ότι ήταν δουλειά και του τεχνικού τιμ. Μας εξήγησε τι πρέπει να κάνουμε, πως θα μπει η ομάδα της ΑΕΚ. Ήμασταν και τυχεροί που προηγηθήκαμε νωρίς. Βέβαια δεν είναι τόσο το καλό ποδόσφαιρο που παίξαμε, αλλά η ψυχή που βγάλαμε είναι άξια συγχαρητηρίων».

Για το αν αλλάζουν οι στόχοι του Πανιωνίου ανέφερε πως «τίποτα δεν αλλάζει. Εμείς όπως αρχίσαμε τη σεζόν, έτσι συνεχίζουμε. Δεν έχουμε κάποιο ταβάνι. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά, το ευχαριστιόμαστε, δεν έχουμε άγχος και ελπίζω ο κόσμος να είναι χαρούμενος για εμάς. Εύχομαι ότι καλύτερο για τη συνέχεια. Όλη η ομάδα είναι MVP».

Δεν υπάρχουν σχόλια