Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μίχαλος: «Είμαστε δύο μήνες απλήρωτοι...»

Ο Νίκος Μίχαλος με δήλωση του, μέσω των social media, αποκαλύπτει τις οικονομικές οφειλές που υπάρχουν από την διοίκηση του Ίωνα Βαρου...

Ο Νίκος Μίχαλος με δήλωση του, μέσω των social media, αποκαλύπτει τις οικονομικές οφειλές που υπάρχουν από την διοίκηση του Ίωνα Βαρουξάκη προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του μπασκετικού Πανιωνίου.

Μάλιστα τονίζει χαρακτηριστικά πως περιμένει μέχρι την Δευτέρα να έχει λυθεί το εν λόγω θέμα, αλλιώς -όπως αναφέρει- θα υπάρξει... θέμα!

Αναλυτικά η ανάρτηση του αρχηγού της ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού:

"Και για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα εθισμός. Είναι ένα σωματείο που αν είσαι αληθινός και μάγκας οι οπαδοί του σε βάζουν στην ζωή τους για πάντα.

Είμαστε 2 μήνες απλήρωτοι, έχουμε παρακράτηση μισό μισθό επειδή κερδίσαμε τον Ηρακλή, είμαστε πρωταθλήτες Ελλάδος και οι συμπαίκτες μου έχουν οικογένειες και άφησαν τα σπίτια τους. Το ίδιο και οι προπονητές μας και όλο το επιτελείο.

Στη ζωή εκτός από τα λογικά συμπεράσματα υπάρχουν και τα βολικά. Μέχρι Δεύτερα 17:00 να έχει λύθει το θέμα αλλιώς θα έχουμε θέμα.

Νίκος Μίχαλος Αρχηγός του Πάνιωνίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια