Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Διαμαντόπουλος: «Δεν υπάρχει ελληνικό μπάσκετ χωρίς Πανιώνιο»

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος μιλάει στα panionianea.gr -μεταξύ άλλων- για την άνοδο του Πανιωνίου στην Α1. Ο πρώην άσος του Ιστορικού, ο...

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος μιλάει στα panionianea.gr -μεταξύ άλλων- για την άνοδο του Πανιωνίου στην Α1.

Ο πρώην άσος του Ιστορικού, ο οποίος κατά γενική ομολογία είναι ένας από τους παίκτες που έγραψαν με χρυσά γράμματα το όνομα τους στην πιο σύγχρονη ιστορία της ομάδας, αναφέρεται αρχικά στην μεγάλη επάνοδο του Πανιωνίου στην μεγάλη κατηγορία:

"Το ελληνικό μπάσκετ και η Α1 χωρίς Πανιώνιο δεν υπάρχουν. Μιλάμε για μία τεράστια φανέλα που έχουν περάσει τεράστιοι παίχτες. Για τον σύλλογο είναι πολύ σημαντικό που επέστρεψε γρήγορα στην Α1, τώρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα. Χρειάζεται σταθερή διοίκηση, με μετρημένες και σωστές κινήσεις, ώστε να μην ξανά πάει ποτέ πάλι εκεί. Και φυσικά ποτέ ξανά να μην περάσουν πρόεδροι επικίνδυνοι. Δεν φταίει σε τίποτα ο σύλλογος να πληρώνει τις βλακείες του καθενός που θέλει να κάνει το κομμάτι του".

Εν συνεχεία, μιλάει για τους λόγους που κατά την άποψη του κατάφερε η ομάδα να αναδειχθεί πρωταθλήτρια στην Α2, παίρνοντας έτσι την απευθείας άνοδο:

"Σίγουρα ένας λόγος είναι η σταθερότητα στο οικονομικό κομμάτι. Απ' ότι ξέρω λειτουργούσε σωστά η ομάδα σε αυτό το κομμάτι. Επίσης, το πολύ καλό ρόστερ που υπήρχε στην ομάδα και φυσικά ο κόσμος όταν χρειάστηκε. Και μιλάω ειδικά για το τελευταίο παιχνίδι, που το πήρε ο κόσμος. Κάνεις δεν θα κέρδιζε με τέτοιο κόσμο την τελευταία αγωνιστική. Ξέρω ότι ο κόσμος δεν ήταν παρών όσο έπρεπε όλη τη σεζόν, αλλά αυτό είναι και ένα κομμάτι επικοινωνιακό που ίσως θα έπρεπε να είχε γίνει καλύτερα, για να είναι ακόμα πιο κοντά οι φίλαθλοι. Το μπάσκετ πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα του ποδοσφαίρου, έναν άνθρωπο σαν τον Ζαμάνη να αγαπάει την ομάδα και αυτό να το μεταδίδει και στους παίχτες και στον κόσμο".

Τέλος, ο Γιώργος Διαμαντόπουλος, ο οποίος έχει περάσει μεγάλες στιγμές στη Νέα Σμύρνη, αναφέρθηκε στο τι του έχει μείνει περισσότερο στο μυαλό από την πορεία του στον Πανιώνιο:

"Αυτό που μου έχει μείνει είναι η ατμόσφαιρα. Κάθε φορά που φορούσα την φανέλα μου με το 10. Ξαναγενιόμουν, ένιωθα ότι μπορώ να κερδίσω οποιονδήποτε αντίπαλο. Ακόμα και φέτος που επέστρεψα στο Αρτάκης να παίξω αντίπαλος στον Ίκαρο, το έβλεπα το καλάθι πιο μεγάλο... Είναι η αύρα του Αρτάκης!".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια