Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι εκδηλώσεις των Πανθήρων

Ενημέρωση των Πανθήρων για τις εκδηλώσεις που ετοιμάζουν. Αναλυτικά:  "Καψούρα και Αλητεία 1 Η αφορμή μας ήταν το περσινό επι...

Ενημέρωση των Πανθήρων για τις εκδηλώσεις που ετοιμάζουν.

Αναλυτικά: 

"Καψούρα και Αλητεία 1

Η αφορμή μας ήταν το περσινό επιτυχημένο τουρνουά 5*5, του Συνδέσμου μας, στο ναό. Την όρεξή μας άνοιξε ακόμα πιο πολύ το επίσης τρομερό (φετινό) 3on3 τουρνουά μπάσκετ (επίσης του Συνδέσμου μας), στη Τέντα.

Και έτσι γεννήθηκε η “1η Καψούρα και Αλητεία” .. Το ετήσιο μάζεμα του Panthers Club 1983 (μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της αγαπημένης μας ομάδας) για χαλάρωση, γέλιο, παιχνίδι, φαγητό, ποτό, μουσική, γίνεται θεσμός!

Έχει όνομα, πρόγραμμα και θέμα!

Το Σάββατο 3ης Ιουνίου λοιπόν, από τις 15:00, αρχίζει η 1η μέρα του φεστιβάλ των Πανθήρων, του
“Καψούρα και Αλητεία”. Εκεί θα μπορεί να έρθεις με την ομάδα σου και να αγωνιστείς στο τουρνουά 5*5 που θα ακολουθήσει την ίδια λογική με το τουρνουά 3on3 μπάσκετ που έγινε πριν λίγο καιρό. Όμιλοι, προημιτελικά, ημιτελικά, τελικός. Οι νικητές θα κερδίσουν ένα εισιτήριο διαρκείας στη μπάλα για τη σεζόν 2017-’18.

Στην 1η μέρα του Κάψουρα και Αλητεία θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες, όπως αγώνας εναντίον των ομάδων της Εθνικής Αστέγων και Εθνικής Προσφύγων, Graffiti, Φαγητό (και μπύρες, φυσικά!) και άλλες εκπλήξεις.

Η 2η μέρα του “1η Καψούρα και Αλητεία” θα πραγματοποιηθεί μια βδομάδα (και μια μέρα) μετά. Την Κυριακή 11 Ιουνίου, στο διάδρομο του γηπέδου προς τις θύρες 2 & 3, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με πλήθος συγκροτημάτων όπως :

Παράλληλα, υα βραβευθούν από το Panthers Club 1983 οι ομάδες που διακρίθηκαν τη φετινή σεζόν, ενώ και εκεί (στη 2η μέρα) ετοιμάζονται διάφορες εκπλήξεις!

Μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα μας και μη χάσετε καμία μέρα μιας νέας συνήθειας που μόλις τώρα ξεκινάει και νομίζουμε πως θα αφήσει ιστορία στην ήδη γεμάτη τρέλα ζωή του Panthers Club 1983."

Δεν υπάρχουν σχόλια