Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μόνο έτσι θα έχανε ο Πανιώνιος...

Ο Πανιώνιος πήγαινε το παιχνίδι όπως ήθελε στην Τούμπα, όμως ο Βάτσιος στο 68' απέβαλε με δεύτερη κίτρνη τον Μασούντ και ο ΠΑΟΚ στο...

Ο Πανιώνιος πήγαινε το παιχνίδι όπως ήθελε στην Τούμπα, όμως ο Βάτσιος στο 68' απέβαλε με δεύτερη κίτρνη τον Μασούντ και ο ΠΑΟΚ στο 75' κατάφερε με το αριθμητικό του πλεονέκτημα να πετύχει το γκολ της νίκης του (1-0)!

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς κρατούσε έναν βαθμό “χρυσάφι”, χωρίς να δέχεται ιδιαίτερη πίεση από τον αντίπαλο του, του οποίου η καλύτερη ευκαιρία ήρθε από στημένη φάση στο 54' (δοκάρι το φάουλ του Πέλκα).

Οι κυανέρυθροι στο πρώτο ημίχρονο είχαν κάποιες καλές επιθετικές στιγμές, ενώ στο δεύτερο δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του ΠΑΟΚ. Στον ανασταλτικό τομέα ο Ιστορικός ήταν ξανά πολύ καλός, μέχρι την φάση της αποβολής του Ιρανού, μη δεχόμενος ιδιαίτερες φάσεις από τους γηπεδούχους.

Συμπέρασμα από την αναμέτρηση της Τούμπας, πως ο Πανιώνιος μόνο έτσι μπορεί να χάσει, παίζοντας αναγκαστικά με παίκτη λιγότερο...

Ο Σιώπης έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, καθώς τραυματίστηκε και βγήκε αλλαγή. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως υπέστη αιμάτωμα στη γάμπα.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 10 λεπτά το παιχνίδι δεν είχε φάσεις, με τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή της μπάλας και τον Πανιώνιο να ψάχνει τις αντεπιθέσεις.

Σε μία αντεπίθεση στο 14, ο Μασούρας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να σταματάει σε παίκτη του ΠΑΟΚ και τους κυανέρυθρους να ζητούν πέναλτι για χέρι. Δύσκολη φάση, πάντως, που ούτε στην επανάληψη φάνηκε κάτι ξεκάθαρα.

Στα επόμενα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να παίζουν -κυρίως- παιχνίδι κέντρου, χωρίς να υπάρχουν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς έβγαζε σωστές άμυνες, ενώ στο 26' είχε μία καλή τελική ενέργεια. Ο Βλάχος βρήκε τον Μασούρα έξω από την περιοχή, με τον τελευταίο να κάνει το δυνατό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Γλύκου.

Τρία λεπτά αργότερα ο Λέοβατς με την σειρά του έκανε μακρινό σουτ, όμως ο Γιαννιώτης είδε την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας στο παιχνίδι, οι κυανέρυθροι είχαν μία καλή στιγμή. Ο Μπεν βγήκε στην αντεπίθεση, έδωσε την μπάλα στον Μασούρα, αυτός την έστρωσε στον Σιώπη έξω από την περιοχή, όμως το σουτ του μέσου του Πανιωνίου μπλόκαρε ο Γλύκος.

Στο 39' μετά από σέντρα του Πέλκα, ο Αθανασιάδης πήγε πρώτος στην μπάλα, έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πολλά μέτρα άουτ.

Στο 44' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Για πρώτη φορά η αμυνα του Πανιωνίου είχε κενό, ο Μπίσεσβαρ έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή, όμως έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Κάμπος για τον ΠΑΟΚ πήρε μία κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Το 0-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αναγκαστική αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Σιώπης, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο πρώτο ημόχρονο, δεν κατάφερε να συνεχίσει και έτσι την θέση του στον αγωνιστικό χώρο πήρε ο Ταπόκο. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο Έλληνας μέσος υπέστη αιμάτωμα στη γάμπα.

Στο 54' πραγματοποιήθηκε η καλύτερη στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ο Πέλκας εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Γιαννιώτη.

Στο 68' ο Μασούντ, ενώ ήδη είχε κίτρινη κάρτα (υπερβολική η πρώτη), πήγε απρόσεκτα στον Μαλεζά από πίσω, με τον διαιτητή να του δείχνει... εύκολαδεύτερη κίτρινη κάρτα. Μία κάρτα που μόνο ήρεμα δεν δέχτηκε ο Ιρανός, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα για την απόφαση του ρέφερι.

Με παίκτη λιγότερα τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τον Πανιώνιο και στο 75' οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Πρίγιοβιτς με ωραία ενέργεια και σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα του και έβαλε σε θέση οδηγού τιν ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς ήταν φανερό πως δύσκολα θα μπορούσε να δεχτεί γκολ στην κανονική ροή του αγώνα, όμως δυστυχώς η αποβολή του Μασούντ άλλαξαν τις ισορροπίες και το έργο των γηπεδούχων πιο εύκολο. Μην ξεχνάμε επίσης πως από το ημίχρονο ο Μιλόγεβιτς έχασε τον Σιώπη με τραυματισμό, ενώ επίσης έλειπε ο τραυματίας Γεσίλ και ο Τασουλής (ήταν στον πάγκο).

Στο 80' ο Μπίσεσβαρ βρέθηκε μέσα στην περιοχή απέναντι από τον Γιαννιώτη, με τον τερματοφύλκα του Πανιωνίου να του λέει “όχι”.

Τρία λεπτά μετά ο Ιστορικός είχε ένα καλόσουτ με τον Ρισβάνη, η μπάλα όμως πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γλύκου.

Στο 89' και ενώ οι κυανέρυθροι είχαν βγει ψηλά για να πιέσουν για την ισοφάριση, ο Γιαννιώτης είπε ξανά “όχι” αυτή τη φορά στον Πρίγιοβιτς σε φάση τετ α τετ.

Το 1-0 έμεινε έως το φινάλε. Μόνο με παίκτη λιγότερο μπορεί να χάσει αυτή η ομάδα!

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Λέοβατς (46' Κίτσιου), Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Πέλκας, Αθανασιάδης (62' Πρίγιοβιτς)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Αντωνιάδης, Σιώπης (λ.τρ. Ταπόκο), Κόρμπος, Καθάριος (67' Σαββίδης), Μασούντ, Μασούρας, Μπεν (84' Βουκελάτος)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια