Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γιαννιώτης: «Τον καλύτερο μας εαυτό»

Με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Αναλυτικά όσα ...

Με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Ανδρέα Γιαννιώτη.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: "Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε την Κυριακή. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη επί της ΑΕΚ και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό και την Κυριακή για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα".

Για το πως περιμένει τον ΠΑΟΚ: "Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Τον έχουμε αντιμετωπίσει άλλες δύο φορές φέτος. Ξέρουμε ότι έχει καλούς παίκτες και τι πρέπει να προσέξουμε. Ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε κάτι θετικό στην Τούμπα".

Για το τι σκέφτονται οι παίκτες του Πανιωνίου για τη συνέχεια των πλέι οφ: "Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Το ότι έχουμε τέσσερις βαθμούς σε δύο παιχνίδια μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Θα κοιτάξουμε το καλύτερο για τη συνέχεια. Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε".

Για το μέλλον του και την επιστροφή στον Ολυμπιακό: "Δεν έχω σκεφτεί απολύτως τίποτα. Είμαι ακόμα στον Πανιώνιο, έχουμε μπροστά μας ακόμα τέσσερα παιχνίδια και θέλω να κάνω το καλύτερο που μπορώ για την ομάδα μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια