Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μασούρας: «Δεν είναι το τέλος μιας εποχής»

Ο Γιώργος Μασούρας υπογράμμισε πως παρά τις επικείμενες αποχωρήσεις από το ρόστερ του Πανιωνίου, η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα συνεχίσει ν...

Ο Γιώργος Μασούρας υπογράμμισε πως παρά τις επικείμενες αποχωρήσεις από το ρόστερ του Πανιωνίου, η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε πως στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν ικανοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν τις τυχόν απώλειες στο μετεγγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ερχόμενο εντόςέδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική των play off.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μασούρας στην κάμερα της nova:

Για το πως περιμένει τον αγώνα με την ΑΕΚ: “Θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν πολύ καλά, όπως την αρχίσαμε, αλλά και κατά τη διάρκειά της. Θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, να κερδίσουμε την ΑΕΚ στην έδρα μας, να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, να ευχαριστήσουμε κάποια παιδιά που φεύγουν από την ομάδα. Όλο αυτό το διάστημα μαζί έχουμε πετύχει τόσα πολλά πράγματα. Πιστεύω και είμαι αισιόδοξος πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε και θα κλείσουμε τη σεζόν όπως πρέπει”.


Για το αν αγχώνονται στη σκέψη ότι θα τερματίσουν τελευταίοι στα play off: “Σίγουρα όταν έχεις έναν στόχο, σκέφτεσαι και την αποτυχία. Έχουμε δείξει ότι στην έδρα μας είμαστε δυνατοί και εάν καταφέρουμε να ελαχιστοποιήσουμε κάποια ατού της ΑΕΚ πιστεύω πως θα πάρουμε το παιχνίδι”.

Για το αν είναι το τέλος εποχής για μια οικογένεια, ομάδα του Πανιωνίου τα τελευταία τρία χρόνια: “Αυτό το ξέραμε από την αρχή της σεζόν, ότι ίσως θα είναι η τελευταία χρονιά κάποιων παιδιών στην ομάδα. Δεν νομίζω ότι είναι τέλος εποχής. Υπάρχουν στο ρόστερ πολλοί ποδοσφαιριστές που είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Θεωρώ ότι αν συνεχίσουμε στο ίδιο στυλ ποδοσφαίρου που μας έχει καταξιώσει όλα αυτά τα χρόνια, σίγουρα θα υπάρχουν ελλείψεις ποδοσφαιριστών, αλλά πιστεύω ότι με δουλειά θα συγκεντρωθούμε και θα φτιάξουμε την ομάδα που χαίρετε κάθε Πανιώνιος”.

Δεν υπάρχουν σχόλια