Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπορούσε τη νίκη, πήρε την ισοπαλία!

Ο ανώτερος Πανιώνιος δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του αμυντικογενή Παναθηναϊκού και με το 1-1 ξεκίνησε με ισοπαλία την "μάχ...

Ο ανώτερος Πανιώνιος δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του αμυντικογενή Παναθηναϊκού και με το 1-1 ξεκίνησε με ισοπαλία την "μάχη" των play off.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς παρουσίασε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο -αν και από το 12' έπαιζε με παίκτη παραπάνω- δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Βλαχοδήμου και βρέθηκε πίσω στο σκορ από αδράνεια της άμυνας.

Στο δεύτερο μέρος οι κυανέρυθροι ήταν καταιγιστικοί. Έπαιξαν τον αντίπαλο τους σαν την... γάτα με το ποντίκι, πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Μασούρα, όμως οι πολλές χαμένες ευκαιρίες δεν τους επέτρεψαν να πάρουν το "τρίποντο".

Έντονα παράπονα από τους ανθρώπους του Πανιωνίου προς τον διαιτητή Στυλιαρά, για την φάση του 79', όταν ο Μολέδο φάνηκε να ανατρέπει τον Σιώπη, την στιγμή που ο παίκτης του Πανιωνίου βρισκόταν σε θέση τετ α τετ με τον Βλαχοδήμο.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα δέκα λεπτά το παιχνίδι δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, με τον Παναθηναϊκό να έχει καταγράψει μία τελική προσπάθεια στο 2ο λεπτό, με τον Γιαννιώτη να διώχνει με δυσκολία το σουτ του Βιγιαφάνες.

Στο 12’ άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα. Ο Μασούντ πήρε με φανταστικό τρόπο την μπάλα, ο Ζέκα τον τράβηξε από πίσω και τον έριξε στο έδαφος λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, με τον Στυλιαρά να δείχνει σωστά την κόκκινη κάρτα στον χαφ των φιλοξενούμενων.

Οι παίκτες του Πανιωνίου ανέβασαν την απόδοση τους στη συνέχεια, προσπαθώντας να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Βλαχοδήμου.

Στο 30’ ο Μασούρας «τσίμπησε» την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟ να φαίνεται πως τον ανατρέπει, όμως ο Στυλιαράς δεν έδωσε κάτι.

Έξι λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι, μετά από αρκετά λεπτά, βγήκαν στην επίθεση, με τον Εμποκού να κάνει το μακρινό σουτ και την μπάλα να περνάει άουτ.

Στη συνέχεια, στο 37’, ήταν η σειρά του Μπεν να δοκιμάσει το πόδι του έξω από την περιοχή, με τον Βλαχοδήμο να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο επόμενο λεπτό, μετά από λάθη της άμυνας του Πανιωνίου, άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟ. Ο Μπεργκ έκανε το μακρινό σουτ, ο Γιαννιώτης έδιωξε προσωρινά αλλά η μπάλα στρώθηκε εκ νέου στον Σουηδό φορ στο ύψος της περιοχής και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! Φυσικά ευθύνη φέρνει η αντίδραση της άμυνας, μετά το πρώτο σουτ, αφού δεν έδιωξαν την μπάλα στην επαναφορά.

Στο τελευταίο λεπτό ημιχρόνου ο Μασούντ λίγο έλειψε να φέρει το ματς στα ίσια, όταν έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Βλαχοδήμο να διώχνει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος μπήκε με στόχο το γκολ, με το οποίο θα ισοφάριζε το σκορ.

Στο 50’ ο Γεσίλ έκανε ωραία ενέργεια και σουτ, όμως ο Βλαχοδήμος ήταν στην σωστή θέση και μπλόκαρε.

Στο επόμενο λεπτό ξανά ο Πανιώνιος βγήκε με αξιώσεις στην επίθεση, όμως Γεσίλ και Σιώπης δεν κατάφεραν να λειτουργήσουν σωστά στην τελική ενέργεια.

Στο 56’ όμως ήρθε η δικαίωση για τους κυανέρυθρους. Ο Μασούντ έσκαψε για τον Μπεν, αυτός έκανε κεφαλιά-πάσα προς τον Μασούρα, ο οποίος με νέα κεφαλιά νίκησε τον Βλαχοδήμο και ισοφάρισε σε 1-1 για τον Πανιώνιο.

Δύο λεπτά μετά ο Γεσίλ έχασε τεράστια ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στον Ιστορικό. Έκανε ωραίο δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ!

Στο 77’ ο Τασούλης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, προσπάθησε να κάνει το σουτ από πλεονεκτική θέση, όμως η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Στο επόμενα λεπτό ο Ρισβάνης πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, ο Βλαχοδήμος όμως έλεγχε την πορεία της μπάλας που πέρασε άουτ.

Στο 79’ ο Ιστορικός έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 2-1. Ο Γεσίλ βγήκε στην πλάτη της άμυνας, άργησε όμως λίγο, έδωσε την μπάλα στον Σιώπη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, με τον Μολέδο να κάνει το μαρκάρισμα και εν συνεχεία να προλαβαίνει την μπάλα πριν περάσει την γραμμή της εστίας.

Οι κυανέρυθροι ζήτησαν πέναλτι στο μαρκάρισμα του Μολέδο επάνω στον Σιώπη, με τον παίκτη του Πανιωνίου να είναι προ του Βλαχοδήμου για να κάνει το 2-1! Με «γυμνό» μάτι φάνηκε ο παίκτης του ΠΑΟ να βρίσκει και να ανατρέπει τον μέσο του Πανιωνίου.

Στο 84’ ο Πανιώνιος που ήταν καταιγιστικός μπήκε ξανά με αξιώσεις στην περιοχή του Παναθηναϊκού. Ο Βλάχος έδωσε ωραία στον Μπεν, αυτός όμως δεν γύρισε καλά την μπάλα στον Λάμπρου, με τον Βλαχοδήμο να μπλοκάρει.

Τρία λεπτά μετά ο Ιστορικός έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει το γκολ της νίκης. Μετά από σέντρα - σουτ του Μπεν, ο αμαρκάριστος Ρισβάνης στο δεύτερο δοκάρι δεν κατάφερε να σπρώξει από πολύ κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μασούντ προσπάθησε με σουτ - λόμπα να απειλήσει, όμως η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Στη συνέχεια, ο ΠΑΟ σε μία από τις ελάχιστες φορές που απείλησε στο ματς, έχασε ευκαιρία με τον Λέτο. Το σουτ του Αργεντινού έδιωξε σε κόρνερ ο Γιαννιώτης.

Το 1-1 ήταν και το τελικό σκορ, με τους παίκτες του Πανιωνίου να αποθεώνουν τους παίκτες της ομάδας για την μεγάλη τους προσπάθεια.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (69’ Λάμπρου), Μασούντ (90+ Σαββίδης), Μπεν, Γεσίλ (81’ Ταπόκο).

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Μέστο (75’ Ρέις), Μολέδο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Εμποκού, Βιγιαφάνιες (31’ Μαρινάκης), Κλωναρίδης (62’ Λέτο), Μπεργκ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια