Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Να μην τερματίσουμε τελευταίοι»

Ο Γιώργος Μασούρας στάθηκε στην κούραση των παικτών του Πανιώνιου, η οποία έγινε ακόμη πιο καθοριστικός παράγοντας από τη στιγμή που ο Π...

Ο Γιώργος Μασούρας στάθηκε στην κούραση των παικτών του Πανιώνιου, η οποία έγινε ακόμη πιο καθοριστικός παράγοντας από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα στο σκορ.

Παράλληλα, τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να καταφέρει να μην βγει στην τελευταία θέση των play off.

Οι δηλώσεις του:

«Είχαμε από ένα ημίχρονο κάθε ομάδα. Δεν μπήκαμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, είναι ένα πρόβλημα που έχουμε παρουσιάσει το τελευταίο διάστημα, θέλουμε να το βελτιώσουμε. Δεν τα καταφέραμε. Δεχθήκαμε νωρίς ένα γκολ, ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολο αυτό το παιχνίδι, φάγαμε και το γκολ, έγινε ακόμη πιο δύσκολο. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε για να πετύχουμε κάποιο γκολ ή περισσότερα, δεν τα καταφέραμε, ο στόχος μας πλέον ήταν ξεκάθαρος, να μην τερματίσουμε τελευταίο κι αυτό θα επιδιώξουμε την τελευταία αγωνιστική».

Για την κούραση των παικτών του Πανιώνιου:
«Σίγουρα η κούραση μετράει και σωματικά και νοητικά διότι στο πρώτο ημίχρονο, ενώ είχαμε πει όλοι να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, δεχθήκαμε ένα γκολ που μας έβαλε πίσω στο σκορ και σίγουρα μετά ο παράγοντας κούραση είναι ακόμα πιο ισχυρός».

Δεν υπάρχουν σχόλια