Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Αφιερωμένη η νίκη στους Πάνθηρες και τον κόσμο του Πανιωνίου»

Ο Πανιώνιος άξιζε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος την αφιέρωσε στους Πάνθηρες και σε όλον τον κόσμο...

Ο Πανιώνιος άξιζε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος την αφιέρωσε στους Πάνθηρες και σε όλον τον κόσμο του Πανιωνίου στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ιστορικού στην συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι:

Οταν ξεκινήσαμε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, με τις καλύτερες ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα μαζί με Ολυμπιακό, είχα πει ότι θα δώσουμε τα πάντα. Μόλις τελείωσε το πρωτάθλημα και βγήκαμε στην Ευρώπη, έλεγαν πολλοί τι θα κάνουμε στα πλέι οφ. Δείξαμε, όμως, όπως και στο ματς με τον Παναθηναϊκό ότι αυτά τα παιδιά έχουν μεγάλη καρδιά. Αν είναι έκπληξη; Μην ξεχνάτε ότι μεγάλο διάστημα ήμασταν 2οι στη βαθμολογία. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα σήμερα (σ.σ. χθες). Δεν χρειάζεται να αναλύσω το ότι η ΑΕΚ είναι τεράστια ομάδα. Ολοι οι παίκτες της ξένοι., με ισπανικό στιλ και εξαιρετικό προπονητή. Επρεπε να προσέξουμε τον τρόπο παιχνιδιού και το κάναμε και νομίζω ότι δίκαια νικήσαμε. Σε κάποιες φάσεις, όπως το δοκάρι στο τέλος, είχαμε τύχη, αλλά αξίζαμε να νικήσουμε. Η ΑΕΚ είχε κατοχή της μπάλας, αλλά την αφήσαμε να έχει και με κόντρα επιθέσεις προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε. Η νίκη είναι ανήκοι στους παίκτες και είναι αφιερωμένη στους Πάνθηρες, όλο τον κόσμο του Πανιωνίου στην Ελλάδα και την κοινωνία της Νέας Σμύρνης. Οντως, είναι όμορφο να παίζεις ποιοτικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, η οποία είχε τον αέρα της νίκης επί του ΠΑΟΚ και νομίζω ότι κάναμε ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Τώρα να ξεκουραστούμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι.

Για το αν σκέφτεται το Τσάμπιονς Λιγκ;

Στον αθλητισμό δεν υπάρχουν μεγάλα λόγια. Θα κοιτάξουμε και στο επόμενο παιχνίδι να παίξουμε δυνατά, ενώ ως άνθρωπος δεν μ' αρέσει να δίνω υποσχέσεις.

Για το αν έγιναν καθυστερήσεις από την ομάδα;

Λέτε ότι εμείς κάναμε καθυστερήσεις; Ούτε δική μου εντολή είναι ούτε τίποτα. Νομίζω ότι η ΑΕΚ δεν πρέπει να ρίχνει βάρος στις καθυστερήσεις. Δεν μπορούσαν να μας κάνουν τίποτα, αλλά αυτό είναι μες στο παιχνίδι. Τέτοιες εντολές δεν δίνω εγώ, αλλά με τέτοιες ερωτήσεις μειώνετε τη νίκη τη δική μας που είναι πεντακάθαρη. Δεν σας κρατάω κακία για την ερώτηση, αλλά αυτές δεν είναι ερωτήσεος.

Αν περιμένατε τόσο εύκολη νίκη ή αν εσείς την κάνατε εύκολη;

Διαφωνώ ότι ήταν εύκολη νίκη. Δεν μπορώ να μειώσω την ΑΕΚ ούτε τη νίκη μας. Η ΑΕΚ με το έργο κ. Χιμένεθ έχει παίξει καταπληκτικό ποδόσφαιρο, αλλά βλέπουμε φέτος ότι έχει πρόβλημα με ομάδες όπως εμείς. Είχαμε ένα πλάνο, που θέλαμε να βγάλουμε, ήταν το δεύτερο παιχνίδι και μόνο με πειθαρχία θα είχαμε αποτέλεσμα. Και να βγάλουμε αντεπιθέσεις. Χάρηκα για τη μεγάλη νίκη, αλλά και γιατί το γκολ έβαλε ένα παιδί, που έχει χάσει τόσες ευκαιρίες. Ο Γεσίλ είναι πολύ καλός παίκτης, να τον βοηθήσει ψυχολογικά, γιατί είναι ένα ταλαιπωρημένο παιδί με πολλή ποιότητα.
Δεν φοβόμαστε κανένα παιχνίδι και είχαμε πει στα αποδυτήρια, ότι είναι ένα παιχνίδι που θα είναι δοκιμασία για την Ευρώπη γιατί εκτός από τον Μπάρκα όλοι ξένοι. Τα παιδιά είναι αγαπημένα κι αυτό με κάνει να αισθάνομαι υπερήφανος.

Αν βοήθησε o τρόπος παιχνιδιού της ΑΕΚ;

Ξέραμε ότι θα παίξει έτσι. Λογικό αφού έχανε, Αραούχο στα πλάγια, τους έλειπε ο Μάνταλος και δεν αναπληρώθηκε το κενό. Ημασταν προετοιμασμένοι ό,τι κι αν άλλαζε η ΑΕΚ να αντι
Δεν μπορεί να γίνει έκπληξη στον αντίπαλο προπονητή, γνωριζόμαστε πολύ καλά. Επρεπε η ΑΕΚ να βρει λύση. Δεν χρειάζεται πολλή ανάλυση.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια