Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιωνάρααα! Επέστρεψε εκεί που αξίζει! (photos)

Ο Ιστορικός επέστρεψε εκεί που ανήκει, ο Ιστορικός “πάτησε” με 83-58 τον Δούκα στον τελικό ανόδου στο κατάμεστο Αρτάκης και είναι ξανά σ...

Ο Ιστορικός επέστρεψε εκεί που ανήκει, ο Ιστορικός “πάτησε” με 83-58 τον Δούκα στον τελικό ανόδου στο κατάμεστο Αρτάκης και είναι ξανά στην Α1!

Απίστευτη ατμόσφαιρα από τον κόσμο του Πανιωνίου, ηφαίστειο το κλειστό της Νέας Σμύρνης και εκπληκτική αγωνιστική απόδοση από τους παίκτες της ομάδας!

Η άνοδος από όλους στον Πανιώνιο αφιερώθηκε στον τραυματία Σάκη Καρύδα!

Οι κυανέρυθροι λοιπόν πήραν το πρωτάθλημα και την άνοδο! Ο Ιστορικός εκεί που αξίζει!

Το παιχνίδι
Με το κλειστό της Αρτάκης κυριλοκετικά να... καίει, ο Πανιώνιος μπήκε καλύτερα στο παρκέ, ήταν πιο δραστήριος στο παιχνίδι και με τους Μίχαλο, Αλίχοντζιτς πρωταγωνιστές στην επίθεση είχε το προβάδισμα στο τέλος της περιόδου με 23-15.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ουσιαστικά ούτε στο δεύτερο δεκάλεπτο, με την ομάδα του Οικονόμου να διατηρεί το προβάδισμα της και μάλιστα ανέβασε τον δείκτη του σκορ και διψήφιους αριθμούς στα μέσα της περιόδου.

Οι κυανέρυθροι ήταν σαφώς ανώτεροι από τον αντίπαλο τους και το σκορ του ημιχρόνου ήταν 46-29 υπέρ τους.

Ο Ιστορικός και στην τρίτη περίοδο παρουσιάστηκε έτοιμος, πάνετοιμος καλύτερα και με τους Πελεκάνο, Ματαλών, Δημητριάδη να οργιάζουν στην επίθεση η ομάδα έφτασε και στο +25 (61-36), 3:30 λεπτά πριν το τέλος του δεκαλέπτου.

Η συνέχεια; το ίδιο καλή για τον Ιστορικό. Ο Δημητριάδης με τρίποντο έκανε το 64-36, με τον Δούκα να προσπαθεί να μειώσει την μεγάλη διαφορά.

Η ομάδα του Οικονόμου βέβαια δεν είχε καμία όρεξη. Κόσμος και ομάδα δεν σταματούσαν λεπτό να... ανεβάζουν τον Πανιώνιος στην Α1!!! Σκόρ δεκαλέπτου 67-40.

Στα πρώτα λεπτά της τελευταίας περιόδου ο Δούκας έκανε την προσπάθεια του για να αποκτήσει όσες ελπίδες είχε, ωστόσο ο Πανιώνιος όποτε χρειάστηκε έβγαλε αντίδραση, είχε την μεγάλη διαφορά στο σκορ και δεν είχε κανένα σκοπό να χάσει το παιχνίδι και την άνοδο!

Στα 3:23 πριν το τέλος η διαφορά έφτασε και τους 30 πόντους (78-58). Στα τελευταία δύο λεπτά πήρε χρόνοσυμμετοχής και νεαρός Κάπρης χρόνο συμμετοχής από τον Οικονόμου και ο μικρός αποθεώθηκε!

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τον Ιστορικό να νικάει με 83-58 πανεύκολα και η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός. Φοβερό γλέντι στο φινάλε το αγώνα από παίκτες και κόσμο!

Δεκάλεπτα: 23-15, 46-29, 67-40, 83-58

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πελεκάνος 12, Μίχαλος 8, Αλίχοντζιτς 19, Μπάρλος 4, Σακελλαρίου 8, Μπιλλής, Δημητριάδης 16, Ματαλών 13, Νοέας 2



Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια