Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αλίχοντζιτς: «Αξίζαμε το πρωτάθλημα»

Ο Φάρο Αλίχοντζιτς μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα για την άνοδο του Πανιωνίου στην Α1 και όχι μόνο. Αρχικά ο σέντερ του Ιστορικού τόνι...

Ο Φάρο Αλίχοντζιτς μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα για την άνοδο του Πανιωνίου στην Α1 και όχι μόνο.

Αρχικά ο σέντερ του Ιστορικού τόνισε στο "gazzetta.gr':  «Νιώθω υπέροχα! Δουλέψαμε πολύ σκληρά όλη την χρονιά. Βλέπαμε παιχνίδι το παιχνίδι, αλλά ο τελευταίος μήνας ήταν πολύ δύσκολος για εμάς. Κάναμε δύο ήττες κι έπρεπε να πάρουμε το... αίμα μας πίσω. Τα πήγαμε πολύ καλά κόντρα στον Δούκα, νομίζω κάναμε το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς! Δείξαμε σε όλους πόση σκληρή δουλειά έχουμε ρίξει ο προπονητής, το επιτελείο, οι παίκτες, όλοι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι από το πόσο σκληρά έχουμε δουλέψει».

Όσον αφορά το ματς με την ομάδα του Αμαρουσίου, υποστήριξε: «Νομίζω πως όλοι είχαμε μια νευρικότητα όσον αφορά τον αγώνα και είχαμε μια πίεση, γιατί έπρεπε να νικήσουμε. Αλλά τι είναι το μπάσκετ χωρίς όλη αυτή την πίεση; Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα όταν τα ξεπερνάς όλα και νικάς στο τέλος»!

Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα του γηπέδου, σχολίασε: «Οι οπαδοί μας ήταν απίστευτοι! Από το πρώτο λεπτό όλοι νιώθαμε αυτή την ενέργεια και ήμασταν έτοιμοι να παλέψουμε. Ο κόσμος ήταν απίθανος»!

Στην συνέχεια, εξέφρασε για ακόμα μια φορά τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιστροφή της ομάδας στην Basket League και τις ελπίδες του να πάνε όλα καλά στην πορεία: «Είμαι ευγνώμων σε όλους τους προπονητές που είχαμε, οι οποίοι δούλεψαν πολύ σκληρά για να μας κάνουν πρωταθλητές! Θέλω να ευχαριστήσω και όλο το επιτελείο και την διοίκηση. Το να ηγούμαι της ομάδας μου στο σκοράρισμα και στα ριμπάουντ ήρθε μέσα από την σκληρή δουλειά που κάναμε όλη την χρονιά και φυσικά πρέπει να δώσω και τα εύσημα στους συμπαίκτες μου! Αξίζαμε το πρωτάθλημα».

Έπειτα, ο Αλίχοντζιτς, που αναδείχθηκε «Καλύτερος Ξένος Παίκτης της Χρονιάς» - μαζί με τον Γκιγιέρμο Ρούμπιο - και πήρε μια θέση στην καλύτερη πεντάδα της Α2 με τους Γκαγκαλούδη, Δημητρίου, Καράμπουλα και Μαχαίρα, σύμφωνα με το «eurobasket», είπε: «Ήταν ευχαρίστησή μου να υπηρετήσω τον Πανιώνιο φέτος. Θέλω να μείνω στην ομάδα, έχω διετές συμβόλαιο. Κοιτάμε μπροστά κι ελπίζω να έρθουν μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα για τον σύλλογο στο μέλλον. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να πάμε να παίξουμε στην Α1 την επόμενη σεζόν».

Πλέον, ο «Φοζ», όπως είναι το παρατσούκλι του, αφού έκανε μια φοβερή σεζόν με 12.9 πόντους και 6.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 29 ματς, θα προετοιμαστεί για το Eurobasket 2017 με την Μεγάλη Βρετανία, κάνοντας μια... προθέρμανση και για τα προκριματικά του World Cup 2019, καθώς θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα την Εθνική Ελλάδος (24/11).«Ανυπομονώ να αντιμετωπίσω την Ελλάδα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου! Θα είναι πολύ ωραίοι οι αγώνες μαζί της και θα είναι μια καλή προετοιμασία και για το Eurobasket 2017. Ανυπομονώ να αναμετρηθώ με τους καλύτερους Έλληνες παίκτες», ανέφερε με χαρά.

Δείτε τα καλύτερα από τις φετινές εμφανίσεις του Αλίχοντζιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια