Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άλλη μία διάκριση για την Χριστίνα Κωστή

Γράφει ο Σπύρος Καλαματιανός... Στη Διεθνή Συνάντηση Παπαφλέσσεια, στην Καλαμάτα, η Χριστίνα Κωστή χάρισε μια ακόμα διάκριση στον Ιστορικ...

Γράφει ο Σπύρος Καλαματιανός...

Στη Διεθνή Συνάντηση Παπαφλέσσεια, στην Καλαμάτα, η Χριστίνα Κωστή χάρισε μια ακόμα διάκριση στον Ιστορικό, κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ στο Άλμα εις Μήκος με επίδοση 5.85 και σημείωσε την καλύτερη επίδοση που έχει γίνει ποτέ από Νεάνιδα με τα χρώματα του Πανιωνίου.

Η Χριστίνα κυνηγάει το όριο για το Πανευρωπαϊκό της κατηγορίας της που είναι 6.10 και θα γίνει στο Grosseto της Ιταλίας, ενώ θα αγωνιστεί επίσης πάλι σε ένα απ΄τα σημαντικότερα meeting του Στίβου: Το Filothei Women Gala.

Για ακόμη μια φορά ο προπονητής της, Κωνσταντίνος Καπετανάκης, μέσω του panionianea.gr, αναφέρθηκε για το πόσο περήφανος είναι για την αθλήτρια του και ότι σύντομα θα δούμε κι άλλους αθλητές και αθλήτριες που θα διαπρέψουν με τα χρώματα του ιστορικού. Αφού, όπως υπογράμμισε, το επίπεδο και η προσπάθεια που γίνεται απ΄όλους είναι πάρα πολύ σημαντική και γεμάτη με αγάπη για τον Πανιώνιο.

Ενώ ωραίο ήταν το σχόλιο του για την Χριστίνα Κωστή στην προσωπική του σελίδα στο facebook:
'Νέο ατομικό ρεκόρ στο μήκος γυναικών στη Διεθνή Συνάντηση Στίβου Πααφλέσσεια.
Μπράβο σου κορίτσι μου'.

Δεν υπάρχουν σχόλια