Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παίρνει άδεια ο Πανιώνιος!

Φαίνεται πως όλα θα πάνε καλά και ο Πανιώνιος θα πάρει κανονικά  άδεια για τη νέα σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικό...

Φαίνεται πως όλα θα πάνε καλά και ο Πανιώνιος θα πάρει κανονικά  άδεια για τη νέα σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός "Σπορ fm", υπάρχει θετική εισήγηση στην επιτροπή αδειοδοτησεων για τον Πανιώνιο και την ομάδα του Παναθηναϊκού. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι και οι δύο ομάδες κατά πάσα πιθανότητα παίρνουν άδεια για την επόμενη σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο υπεύθυνος αδειοδοτήσεων κ. Δημητρίου είναι πολύ της λεπτομέρειας στην εξέταση των φακέλων. Μάλιστα την περασμένη σεζόν  ήταν αυτός που είχε κάνει αρνητική εισήγηση για την ομάδα του Ιστορικού.

Σίγουρα αυτή η εξέλιξη είναι σημαντική για τον Πανιώνιο.Αρχικά πρόκειται για μια απόφαση που επιτρέπει στον Ιστορικό να κάνει κανονικά μεταγραφές και να προχωρήσει στις ανανεώσεις συμβολαίων. Επιπλέον, δεν τίθεται σε κίνδυνο η συμμετοχή στα Κύπελλα Ευρώπης της νέας σεζόν.

Φυσικά, εφόσον δεν υπάρξει κάτι αρνητικό στην πορεία και το ρεπορτάζ επιβεβαιωθεί, τότε αυτή η εξέλιξη σίγουρα δικαιώνει και με το παραπάνω τους ανθρώπους του Πανιωνίου.

Ζαμάνης, Δάρας και οι υπόλοιποι τα τελευταία χρόνια καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες για να βρεθεί ο Πανιώνιος εκεί που πρέπει και όλα σιγά-σιγά μπαίνουν στην θέση τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια