Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μόνο με αποβολή ή πέναλτι...

***Ο φετινός Πανιώνιος είναι μία πολύ σκληρή ομάδα. Μία ομάδα με αρχή, μέση και τέλος. Μία ομάδα που πρέπει να... φτύσεις αίμα για να της...

***Ο φετινός Πανιώνιος είναι μία πολύ σκληρή ομάδα. Μία ομάδα με αρχή, μέση και τέλος. Μία ομάδα που πρέπει να... φτύσεις αίμα για να της πετύχεις γκολ.

***Είδαμε και στην Τούμπα, μία δύσκολη έδρα, πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να βγάλει ευκαιρίες, παρά την κατοχή του. Η μοναδική καλή στιγμή των γηπεδούχων ήταν από στημένη φάση (φάουλ στο δοκάρι).

***Αν, λοιπόν, δεν υπήρχε η αποβολή του Μασούντ στο 68' και η ομάδα συνέχιζε κανονικά με 11 παίκτες, τότε δεν υπήρχε περίπτωση ούτε να χάσει, ούτε να δεχτεί γκολ.

***Ακριβώς το ίδιο σενάριο είδαμε και στον αγώνα πρωταθλήματος στην Τούμπα. Τότε ήταν ο Οικονόμου που είχε δει την κόκκινη κάρτα και εκείνη βέβαια πολύ αυστηρή και ο ΠΑΟΚ κατάφερε να σκοράρει και να νικήσει στο 95'!

***Ο ένας τρόπος, λοιπόν, για να ηττηθεί ο φετινός Πανιώνιος είναι να τον αφήσει ο διαιτητής με παίκτη λιγότερο. Ένας άλλος τρόπος για να ηττηθεί η ομάδα του Μιλόγεβιτς είναι να της δώσουν κατά της πέναλτι.

***Αυτό έγινε στη Λεωφόρο. Ο Γκράνας στο 84' σφύριξε "μαϊμού" πέναλτι υπέρ του Λέτο και χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟ.

***Θυμίζουμε ότι οι κυανέρυθροι, παίζοντας 11 εναντίον 11 και χωρίς να πάρει ο αντίπαλος πέναλτι, δεν ηττήθηκαν δύο φορές στο ΟΑΚΑ (μία νίκη, μία ισοπαλία), δεν ηττήθηκαν ούτε στο Καραϊσκάκη, ούτε και σε άλλα πολλά παιχνίδια...

***Ένας ακόμη παράγοντας της άδικης ήττας στην Τούμπα ήταν και οι απουσίες της ομάδας. Γεσίλ, Τασουλής δεν αγωνίστηκαν, ενώ και ο Σιώπης δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα στο δεύτερο μέρος. Φυσικά και ο Μασούντ που αποβλήθηκε στη συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια