Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γεσίλ: «Χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ»

Ο «χρυσός» σκόρερ του Ιστορικού στο ΟΑΚΑ ήταν ο Σαμέντ Γεσίλ, ο οποίος μάλιστα αναδείχθηκε και MVP της αναμέτρησης. «Είμαι πολύ χαρούμε...

Ο «χρυσός» σκόρερ του Ιστορικού στο ΟΑΚΑ ήταν ο Σαμέντ Γεσίλ, ο οποίος μάλιστα αναδείχθηκε και MVP της αναμέτρησης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ με την φανέλα του Πανιωνίου. Το περίμενα πολύ καιρό αυτό το γκολ. Έκανα δυνατές προπονήσεις για να βρω τον εαυτό μου και να έρθει αυτή η στιγμή να πετύχω το πρώτο μου γκολ», είπε αρχικά μετά το τέλος του αγώνα.

Όσον αφορά το γεγονός πως έως τώρα δεν είχε σκοράρει, είπε: «Δεν μπορώ να πω ότι με άγχωνε ιδιαίτερα. Ένας εκνευρισμός υπήρχε, αλλά γι’ αυτό δούλευα, για να έρθει αυτή η στιγμή».

Για την καλή διαχείριση του αγώνα από την ομάδα:  «Το πιο σημαντικό στοιχείο της νίκης ήταν η καλή μας άμυνα. Εκεί οφείλεται η νίκη μας, εγώ απλά έβαλα το γκολ στην αρχή, αλλά η αμυντική μας διάταξη μας έφερε τη νίκη».

Για τον στόχο του Πανιωνίου από εδώ και πέρα: «Με την ΑΕΚ δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε αλλά τα καταφέραμε. Κρατήσαμε καλά στην άμυνα και πετύχαμε τον στόχο μας. Στόχος μας είναι να προσπαθούμε να κερδίζουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε αγώνα».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια