Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόρμπος: «Πληρώσαμε το κακό πρώτο ημίχρονο»

Στο κακό πρώτο ημίχρονο του Πανιωνίου στάθηκε ο Παναγιώτης Κόρμπος, μιλώντας στην κάμερα της nova, για το παιχνίδι με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρ...

Στο κακό πρώτο ημίχρονο του Πανιωνίου στάθηκε ο Παναγιώτης Κόρμπος, μιλώντας στην κάμερα της nova, για το παιχνίδι με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο.

Οι δηλώσεις του αρχηγού των «κυανέρυθρων»:

«Στο πρώτο ημίχρονο οι γραμμές μας ήταν πολύ μακριά. Χωρίς λόγο γυρνάγαμε πολύ πίσω. Το πληρώσαμε σε μια αδράνεια, όταν παίζεις τόσο ανοιχτά με αυτές τις ομάδες, θα το πληρώσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε πιο ψηλά, πιέσαμε τον Παναθηναϊκό, χάσαμε και μια ευκαιρία με τον Λάμπρου. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχει κούραση, όλη τη χρονιά έχουμε τραβήξει μεγάλο κουπί. Ένα παιχνίδι έμεινε, πρέπει να κοιτάξουμε να κλείσουμε τη χρονιά καλά, με μία νίκη στο γηπεδό μας και από εκεί και πέρα να ξεκουραστούμε το καλοκαίρι».

Για το αν είναι δικαιολογία η κούραση:
«Δε θα το ρίξω στην κούραση. Ποτέ δεν έχω δικαιολογηθεί, δε θα δικαιολογηθώ και τώρα. Κούραση έχουμε κι εμείς, έχει και ο Παναθηναϊκός, έχει κι ο ΠΑΟΚ, έχει κι η ΑΕΚ. Όλων των ποδοσφαιριστών τα πόδια είναι βαριά. Νομίζω ότι φοβηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν ένα κακό πρώτο ημίχρονο που δεν ήρθε σε καλή στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια