Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τα πάντα για τους φιλάθλους μας»

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, το οποίο θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη (14/05) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των play off, μίλη...

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, το οποίο θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη (14/05) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των play off, μίλησε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Αναλυτικά ο Σέρβος τεχνικός μίλησε για:

- το ματς με Παναθηναϊκό: «Έχουμε πετύχει τον στόχο μας, δηλαδή να μπούμε στα play offs. Από εδώ και πέρα οι ομάδες που παίζουν στα play offs είναι οι κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Έχουν δείξει ότι τουλάχιστον φέτος έδειξαν πως είναι οι καλύτερες. Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα που θα παίζουμε κάθε τρεις μέρες. Για μας δεν έχει σημασία με ποια ομάδα θα παίξουμε. Κληρωθήκαμε να παίξουμε πρώτα με τον Παναθηναϊκό, μια ομάδα που θέλει την πρώτη θέση, όπως όλες άλλωστε. Εμείς θέλουμε να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι και νομίζω θα δούμε ένα καλό θέαμα».

- το πού θα κριθεί: «Όλα τα ματς μ' αυτές τις ομάδες κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ένα κόρνερ, ένα φάουλ, μια λανθασμένη απόφαση κάποιου παίκτη. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, όπως και οι άλλες τρεις ομάδες. Θα έρθουν εδώ για να δώσουμε τον καλύτερο τους εαυτό. Όλες κυνηγούν την πρώτη θέση. Δεν έχουμε να κρύψουμε πολλά ο ένας από τον άλλον. Έχουμε κάνει καταπληκτική χρονιά φέτος. Εμείς μέχρι το τέλος ήμασταν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Πανάξια αυτά τα παιδιά βρέθηκαν εκεί. Πανάξια βρισκόμαστε εδώ και νομίζω πως θα έχουμε ένα πραγματικό ντέρμπι».

-το αν μπορεί να πετύχει το κάτι παραπάνω κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Αν δεν ασχολούμασταν με αυτό το άθλημα αν δεν πιστεύαμε, γι’ αυτό είναι όμορφο το ποδόσφαιρο, επειδή τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Έχουμε πετύχει, αλλά έχουμε καινούργιο στόχο και θα δώσουμε τα πάντα για τον καινούργιο στόχο. Από αυτές τις τρεις ομάδες, έχουμε το λιγότερο άγχος. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και θα δώσουμε τα πάντα για τους φιλάθλους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια