Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Κύριε Βαρουξάκη δεν είμαστε εταίρες, πλήρωσε την ομάδα»!

Μόνο καλά δεν είναι τα πράγματα στον μπασκετικό Πανιώνιο, καθώς ακόμα δεν έχουν τακτοποιηθεί οι οφειλές της διοίκησης προς τους παίκτες ...

Μόνο καλά δεν είναι τα πράγματα στον μπασκετικό Πανιώνιο, καθώς ακόμα δεν έχουν τακτοποιηθεί οι οφειλές της διοίκησης προς τους παίκτες της ομάδας.

Πριν λίγες ημέρες ο Νίκος Μίχαλος, μέσω των social media, είχε κάνει γνωστό προς τα έξω πως ο Ίωνας Βαρουξάκης έχει δύο μήνες απλήρωτους τους αθλητές των κυανέρυθρων, τονίζοντας μάλιστα πως «μέχρι την Δευτέρα το απόγευμα (σ.σ. χθες) να έχει λυθεί το θέμα, αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα». Τελικά - όπως φαίνεται- δεν έγινε κάποια πληρωμή στους παίκτες.

Τώρα πήρε θέση και ο Νίκος Μπάρλος, ο οποίος αναφέρει πως ο πρόεδρός τους είχε αποκαλέσει «εταίρες» - σ.σ. μέσω μηνύματος που τους είχε αποσταλεί - μετά τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής με τον Ηρακλή, όταν εκείνοι έκαναν λόγο για πριμ. Ακόμη, απαιτεί από τον Βαρουξάκη να πληρώσει την ομάδα, ώστε να αποδείξει πως κρατά τον λόγο του.

Το μήνυμα του Μπάρλου:

«Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα και μετά την 6η αγωνιστική και τη νίκη επί του Ηρακλή με… αφορμή την αξίωση για πριμ μας είχες πει εταίρες. Τότε αυτό το κατάπιαμε γιατί έπρεπε ο Πανιώνιος να πετύχει τον στόχο του και να επιστρέψει στην Basket League. Τώρα που αυτός ο στόχος εκπληρώθηκε, παρότι είχες δηλώσει δημοσίως ότι θα έρθει η ώρα της επιβράβευσης, εσύ συνεχίζεις να κοροϊδεύεις. Ανθρώπους επαγγελματίες, με ιστορία, διαδρομή, οικογένειες και παιδιά κάνοντας την πλάκα σου. Εμείς κύριε Βαρουξάκη εταίρες δεν είμαστε, είμαστε αρσενικά και φοράμε παντελόνια. Σταμάτησε την πλάκα και πλήρωσε την ομάδα, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι κρατάς τον λόγο σου και σέβεσαι τις συμφωνίες που κάνεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια