Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μίχαλος: «Κάτι παραπάνω από ομάδα...»

Την χαρά του για την επάνοδο του Πανιωνίου στην Α1, αλλά και την επιθυμία του να κλείσει την μεγάλη του καριέρα στον Ιστορικό εξέφρασε ο...

Την χαρά του για την επάνοδο του Πανιωνίου στην Α1, αλλά και την επιθυμία του να κλείσει την μεγάλη του καριέρα στον Ιστορικό εξέφρασε ο Νίκος Μίχαλος.

Αναλυτικά οι δηλώσες που έκανε ο πολύπειρος γκαρντ μετά το τέλος του αγώνα με τον Δούκα:

“Είμαστε όλοι πολύ ευτυχισμένοι, τελείωσε η σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Ο Πανιώνιος είναι ξανά στην Α1 και δώσαμε το 100% σαν αθλητές. Θεωρώ ότι παίχτες, προπονητικό stuff και κόσμος ήμασταν όλοι μια ομάδα, όχι ότι δεν ίσχυε κάτι τέτοιο και πέρυσι, αλλά φέτος ήμασταν κάτι παραπάνω από ομάδα.”

Για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος στο κλειστό της Αρτάκης σχολίασε:  “Ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ, ήταν κάτι το συγκλονιστικό, ειδικά για κάποιους παίκτες που δεν είχαν ξαναπαίξει μπροστά σε τόσο κόσμο. Ο κόσμος του Πανιωνίου βίωσε μια περίεργη κατάσταση την φετινή σεζόν, το ποδόσφαιρο πήγαινε καλά η στήριξη σε κάποια παιχνίδια ήταν σχετικά μικρή, αλλά η τελευταία εντύπωση μένει πάντα και η τελευταία εντύπωση ήταν η καλύτερη από αυτούς και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ γιατί ήταν συγκλονιστικοί . Μας βοήθησαν πάρα πολύ”.

Τέλος, για το δικό του μέλλον και αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται, είπε:  “Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, θέλω να συνεχίσω και του χρόνου, θα ήθελα να συνεχίσω στον Πανιώνιο και να κλείσω την καριέρα μου εδώ. Έχω φτάσει στα όρια μου, αλλά νιώθω ότι δεν κουράζομαι, προσέχω την υγεία μου, ενώ η αγάπη μου για την ομάδα αυτή, με ωθεί στο να ξεπερνάω τα όριά μου.”

Δεν υπάρχουν σχόλια