Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σημαντικές επιστροφές ενόψει Λεωφόρου

Γεμίζει το "οπλοστάσιο" του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για την 5η αγωνιστική των play ...

Γεμίζει το "οπλοστάσιο" του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για την 5η αγωνιστική των play off.

Η εν λόγω αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους κυανέρυθρους, καθώς με τη διαφαινόμενη τιμωρία των «πρασίνων», παρουσιάζεται η ευκαιρία στην ομάδα να διατηρήσει τον αντίπαλο της από κάτω και να αποφύγει σίγουρα την τελευταία θέση.

Έτσι, στον Ιστορικό θα πάνε στη Λεωφόρο με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, είτε την ισοπαλία είτε τη νίκη, ώστε να μείνουν σίγουρα πάνω από τον ΠΑΟ και να εξασφαλίσουν μία καλή θέση στην βαθμολογία.

Ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να... μετράει επιστροφές παικτών για το ματς της Κυριακής. Γιαννιώτης, Σιώπης, Βλάχος και Γεσίλ, οι οποίοι έχασαν το ματς με τον ΠΑΟΚ, αναμένεται να μπουν κανονικά στην αποστολή, ενώ σε αυτούς προστίθεται φυσικά και η επιστροφή του Μασούντ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Διαθέσιμος θα είναι και ο Λάμπρου.

Κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί και ο Σπύρος Ρισβάνης, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά οι εξετάσεις έδειξαν πως δεν έχει κάτι σοβαρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια