Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεσηκωμός για τον «τελικό» με τον Δούκα!

Η Κυριακή (30/04) που μας πέρασε ήταν μία ποδοσφαιρική μέρα για τους Πανιώνιους, καθώς άπαντες γιόρτασαν την είσοδο της ομάδας στα play o...

Η Κυριακή (30/04) που μας πέρασε ήταν μία ποδοσφαιρική μέρα για τους Πανιώνιους, καθώς άπαντες γιόρτασαν την είσοδο της ομάδας στα play off και την επιστροφή της στην Ευρώπη.

Όποιος, όμως, ήταν έξω από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, πριν τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, θα άκουγε πως ένα από τα κύρια θέματα συζήτησων των κυανέρυθρων φιλάθλων ήταν και ο μπασκετικός Πανιώνιος. Και πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι-τελικός για την άνοδο στην Α1 με τον Δούκα, που διεξάγεται το Σαββάτου (06/05) στο Αρτάκης.

Ο κόσμος του Ιστορικού τόνιζε πως πρέπει να γεμίσει το κλεισό της Νέας Σμύρνης και χαρακτηριστικά έλεγαν πως "...ο Δούκας πρέπει να έχει χάσει από την Συγγρού!".

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι φίλοι του Πανιωνίου περιμένουν πως και πως το εν λόγω παιχνίδι και το Αρτάκης αναμένεται να γνωρίσει ξανά μεγάλες στιγμές.

Ευχή όλων, βέβαια, είναι η ομάδα του Οικονόμου να καταφέρει να νικήσει τον Δούκα και να πάρει την απευθείας άνοδο στην Α1!

Δεν υπάρχουν σχόλια